så jävla bra!

Alltså jag har läst en krönika som är så jävla bra. Om varför tjejer alltid ska hålla på och tävla med andra tjejer. Jag har väl inte alltid varit mycket bättre själv förut men det är så sjukt att jag aldrig tänkt på VARFÖR? Förändrade mitt liv typ. Ni måste läsa den här texten alltså, den är verkligen sjukt spot on på varför tjejer ALLTID håller på och ska konkurera med varandra, det är inte ens vårt fel.

Klicka HÄR eller på bilden för att komma till texten!

DANIELKRONIKA

”Media programmerar unga kvinnor från ung ålder att känna att det bara kan finnas en framgångsrik kvinna vilket gör att tjejer alltid kommer göra allt för att vara just den kvinnan. Problemet med det här tänket gör att vi skapar ett konkurrens-tänk för våra unga där tjejer hela tiden slåss om att vara på topp. De sista vi ska skylla på är tjejerna själva, de är offer för massmedial påverkan. När tidningarna undrar vilken poptjej som ska ta över efter den andra är det inga problem för männen att vara fler på toppen. Killar vänjs med tanken från ung ålder att de inte behöver konkurrera med varandra och att det finns plats på toppen för massor av män. Män som i sin tur hjälper fram andra män”

Posted in: Okategoriserade

You might also like

BYGISELA - HAVE A NICE DAY! BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *