så jävla bra!

Alltså jag har läst en krönika som är så jävla bra. Om varför tjejer alltid ska hålla på och tävla med andra tjejer. Jag har väl inte alltid varit mycket bättre själv förut men det är så sjukt att jag aldrig tänkt på VARFÖR? Förändrade mitt liv typ. Ni måste läsa den här texten alltså, den är verkligen sjukt spot on på varför tjejer ALLTID håller på och ska konkurera med varandra, det är inte ens vårt fel.

Klicka HÄR eller på bilden för att komma till texten!

DANIELKRONIKA

”Media programmerar unga kvinnor från ung ålder att känna att det bara kan finnas en framgångsrik kvinna vilket gör att tjejer alltid kommer göra allt för att vara just den kvinnan. Problemet med det här tänket gör att vi skapar ett konkurrens-tänk för våra unga där tjejer hela tiden slåss om att vara på topp. De sista vi ska skylla på är tjejerna själva, de är offer för massmedial påverkan. När tidningarna undrar vilken poptjej som ska ta över efter den andra är det inga problem för männen att vara fler på toppen. Killar vänjs med tanken från ung ålder att de inte behöver konkurrera med varandra och att det finns plats på toppen för massor av män. Män som i sin tur hjälper fram andra män”

(Visited 28 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Emelie januari 15, 2015 at 7:30 e m

  Åh! Jag har aldrig fått en bättre förklaring till varför tjejer/kvinnor är som dem är mot varandra. Gäller inte bara om hur tjejer/kvinnor försöker slå sig fram för att stå ensam på toppen, utan det syns även i vänskapskretsar. Jag kan se det bland mina egna vänner och bekanta. Finner hela situationer jobbiga när det kommer till vem jag ska umgås med då den ena inte ”tål” den andra. Så jag tackar för att du delade denna krönikan på din blogg och jag ska ta med mig detta i mitt eget sätt att leva och vara!

  Reply
 2. Linda januari 15, 2015 at 9:41 e m

  Riktigt bra krönika som får en att öppna ögon.

  Reply
  1. Design januari 16, 2015 at 12:58 e m

   *Ett litet webbdesign test*

   Reply
 3. Paulina sara januari 16, 2015 at 12:26 f m

  Riktigt bra krönika av Daniel Paris. Stämmer in på pricken hur det fungerar i samhället!
  And by the way: alla utvecklas,växer och förendras. You go girl;)

  Reply
 4. Mallanmamma januari 19, 2015 at 7:21 f m

  ja, faktiskt. Det fanns ingen bättre förklaring än så. Helt obegripligt hur samhället ser ut.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *