Snälla EU gör något?

Sverige??!!!

IMG_2941.JPG

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (15)
 • Cecilia

  Jag håller helt med dig, det är helt sjukt! Man blir ju gråtfärdig av detta :/

 • Nellie

  Vad fan tänker dom göra? 🙁

 • L

  Tror du förväxlar EU med NATO?

 • B

  Hur fin är inte du som uppmärksammar detta?
  Tack!

 • Sarah

  Det IS sysslar med är verkligen FRUKTANSVÄRT och det är _HELT_SJUKT_ att ingen sätter större press och mer styrka mot dem. Men, den där bilden är som tur är från en demonstration mot IS. Demonstrationen var organiserad av syrier, och det är syriska barn som står i en bur och håller upp plakat. Tanken är att det ska symbolisera Maaz al-Kassasbeh som brändes till döds i en bur (du har säkert sett bilder eller videon – vidrigt!).
  Barnen brändes alltså inte och det är inte IS som står bakom den där bilden.

  MEN med det sagt så sysslar IS med mord dagligen, och de har garanterat dödat en hel del personer i alla åldrar, och det är ju exakt lika hemskt.

 • Linda

  Du är den först bloggaren som ens uppmärksammar detta, vilket jag tycker är grymt bra!! Jag är kristen och mina föräldrar är från mellanöstern. Det är synd att många inte agerar och att barn och kvinnor blir våldtagna medan männen bli dödade. Bra Paow för att du uppmärksammar detta!!

 • S

  Åh herregud, det här gör så ont att se. Stackars, stackars barn.
  IS svin. Ja, EU, Sverige, världen måste agera!

 • Mejja

  En liten googling och du hade förstått att det där inte är barn som kommer bli brända. Det där är en protest, om du kollar noga ser du att de håller i papper och på dessa står det ”Stop the killing of children”. Du kan läsa mer om det här: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-children-watch-cage-flaming-5172015

 • Hemlig

  Denna bild är inte en demostration mot IS utan mot Bashad Asad och syriens regim. Hur de uppmärksammar att IS brände en pilot som mördat och bombat flera tusentals barn precis som dessa barn på denna bild i buren. Försvarar inte IS för fem öre men rätt ska vara rätt.

 • maria

  Ja usa o andra har krafter att stoppa dom gör
  det nu. Hur många ska beöva dö detta är
  fruktansvärt stoppa dom med alla medel
  bra att du tar upp detta att detta får hända
  nej det måste bli ett slut.

 • sandra

  Det enda Sverige gör är att ta tillbaka/ta in dessa idioter som dödar barn och vuxna , främst kristna därborta som är mitt egna folk!! Det är helt galet och bara en tidsfråga innan det händer här också, så naiva och sjukt tänkande man har och vill RÄDDA dessa idioter som strider istället för de som far illa.

 • Nadja

  Grymt att du tar upp detta! Helt sjukt att kurdiska gerilla soldaterna inte får någon hjälp. De försöker hjälpa sitt folk (kurder) men även kristna, yezidier, muslimer, assyrier ALLA men inte fan får de någon hjälp… Helt helt heeeelt sjukt!? Fattar verkligen inte. Barn, kvinnor och även män blir brutalt torterade och västvärlden ser bara på. Många barn begravs levande, får se sina föräldrar halshuggas etc etc… Ofattbart! Vet ärligt talat inte vad vi hade gjort utan kurderna. Vi fick även hem svenske journalisten Joakim tack vare dem, så himla himla bra. Blir förbannad när media förväxlar kurdiska styrkorna (peshmerga) med terrorist organisationer, VAD I HELVETE de dödar ju endast ISIS- anhängare, eftersom de vill utrota all slags terror. ÅH!!! Blir förbannad på världen.

 • Amanda

  Tack för att du vågar uttrycka dig ! Att du talar till alla människor i din blogg och inte bara vissa. Tack för det Paow

 • Laura

  Vad bra du är som uppmärksammar detta! Du är bra på flera vis, fortsätt med det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *