Miami!

Om några timmar så är jag påväg till Miami. En månads semester med Eric. Det ska bli kul att träffa dom som redan är där också.

Dock så är känner jag mig lite ledsen. Jag och min kille har gjort slut. Och ja det är en förlust, han var grym. Men jag kan inte ha någon som jag har så delade meningar med. Som bryr sig så mycket om publicitet och saker, det var alltid något som var fel. Hittade saker hela tiden.. Så det suger. Sen så ska jag vara iväg så pass länge också..

Men snart så är jag i Miami! Då kommer allt kännas lättare. Fest!

IMG_2930.JPG

IMG_2931.JPG

IMG_2942.PNG

(Visited 95 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. E mars 1, 2015 at 9:41 f m

  Testa att gå en dag i mina skor innan ni dömer, ni skulle inte ens klara av hälften.
  Stort inlägg med stora avslöjanden, sprid så att andra tjejer i min sits ska se att det finns en morgondag!

  http://nouw.com/Karinemiilia

  Reply
 2. nora mars 1, 2015 at 10:38 f m

  va tråkigt :/ !

  Reply
 3. maria mars 1, 2015 at 4:00 e m

  Men hur fort gick det du v ju jättekär jag
  fattar inte låter otroligt j blir helt paff??

  Reply
 4. Carina mars 1, 2015 at 4:38 e m

  Trist när det är så! Ni var väldigt fina ihop men tyvärr räcker ju inte det =/

  Reply
 5. Sam mars 2, 2015 at 8:29 f m

  När jag såg bilder på Er, dig och Jamal så gissade jag på att han var ute efter att synas med dig. Få publicitet. Sättet han tittar på in i kameran visar på det. Han ville få fart på karriären.
  Han var alltså ute efter att synas. Som Paradise Hotel vinnare så är du ju rätt känd i vissa
  kretsar. Det är väl baksidan av det hela.
  Känns nog lättare för dig om du tänker att detta var bara någon som ville sola dig i din glans så att säga. Även om han kan dansa och sjunga så har du ju också något att komma med.

  Reply
  1. Tess mars 3, 2015 at 1:11 e m

   Jättetråkigt att höra! :/
   Håller med Sam. Jag tänkte också så om bilderna jag såg er tillsammans på. Oftast speglar en partners ögon hur han/hon känner sig tillsammans med sin partner. Att man ser att personen har känslor, är glad eller lycklig med att få vara med den bredvid. Han gav mig intrycket av att han var ensam på bilden, ville synas genom bilden och att han älskar att synas. Såg ingenting i hans ögon som visade att hans känsla som visas i bilden kommer från dig. Hoppas jag inte låter hård nu, är så dålig på att formulera mig egentligen. Skulle råda dig att undvika killar (för känslor och förhållande) som är beroende av publicitet för att lyckas och bli framgångsrik i sin bransch. Även killar som älskar centrum och att synas, att blir populär i sociala medier. Det är ett mycket säkrare kort att det här inte upprepas, menar jag. Ta hand om dig själv, fokusera på att älska dig och innehållet i ditt liv, och spendera extra mycket tid med dina nära. Det brukar hjälpa väldigt bra enligt min erfarenhet 🙂

   Reply
 6. Sam mars 2, 2015 at 9:17 f m

  Bli ihop med Erik istället. Ni ser ut att passa ihop och han ser så snäll ut.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *