30% hos Nelly!

Har ni hunnit kika in på nellys rea än? Just nu har de 30% på utvalda plagg som ni kan spana in här  Hittade lite fint där som jag vill visa er. Älskar kimonon den är verkligen så fin till sommaren!

paow-nelly

 

1. Kimono   2. Skinnjacka   3. Two set   4. Topp

(Visited 38 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. p. mars 18, 2015 at 8:24 e m

    Supertips!

    Reply
  2. Linnea mars 18, 2015 at 10:07 e m

    Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *