Hur jag matchar mina levis jeansshorts

 

 

Nu när jag är utomlands så kommer levis jeansshortsen till stor användning såklart! så jag tänkte visa er hur jag bäst matchar de. Jag tycker det är snyggt att bära dem med något löst linne någon spetstopp eller se ledig ut med en skön t-shirt. Skriv gärna en kommentar om hur ni brukar bära dem så får jag inspireras av er med, ni hittar allt som jag valt hos imso

Levvis-paow

 

1. Här   2. Här   3. Här   4. Här   5. Här   6. Här

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. maria mars 19, 2015 at 1:35 e m

  Men j tycker snyggare m lite längre o du
  viker upp en kant chicare men sexigt.
  snälla mer bilder fr usa please!!!

  Reply
 2. Emmy mars 19, 2015 at 2:28 e m

  Första toppen är sjukt snygg!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *