Denim love

varahere
Asså dessa super jeans shorts. Vilken sjukt ass man får i dem asså. Jag har ett litet erbjudande idag till er och det är att ni kan köpa två stycken jeans shorts par till erbjudande 2 för 749kr. Gå in här och kolla! Erbjudandet måste användas med koden: LEVIS det är den som ger er rabatten.

Dem är nerpackade nu till Miami så tänkte fota lite extra mycket här nere så jag kan visa för er också.

(Visited 51 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Linnea mars 2, 2015 at 6:13 e m

  Efter att ha bloggat på blogg.se i FEM år så har jag idag flyttat min stora blogg till nouw. Kika gärna in!
  Med 1000 unika besökare dagligen och uppdatering minst 10ggr/dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

  Reply
 2. Emmy mars 2, 2015 at 7:58 e m

  1:a shortsen var sjukt snygga! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *