Många frågor hur jag har så vita tänder och det finns ingen hemlighet bakom det – utan jag använder tandblekning.

Har testat massa olika och de jag använt mest är Blue Illumes tandblekningsprodukter då jag tycker de är supersmidiga och enkla att använda och ger fint resultat. Den produkten jag använt oftast är tandblekningsstrips, det är bara att klistra på en remsa när det passar och låta den verka, man får även med en tandblekningspenna som man underhåller tandblekningen med vilket ger super vita tänder.

Ni kan beställa tandblekningen här!

tandblek

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Hetaste sneakers till hösten! Josephine Qvist - SÅHÄR ÄR DET Alexandra Nilsson - Nu ligger vi live! Josephine Qvist - KÖPENHAMN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *