Hur blev mina tänder så vita?

Många frågor hur jag har så vita tänder och det finns ingen hemlighet bakom det – utan jag använder tandblekning.

Har testat massa olika och de jag använt mest är Blue Illumes tandblekningsprodukter då jag tycker de är supersmidiga och enkla att använda och ger fint resultat. Den produkten jag använt oftast är tandblekningsstrips, det är bara att klistra på en remsa när det passar och låta den verka, man får även med en tandblekningspenna som man underhåller tandblekningen med vilket ger super vita tänder.

Ni kan beställa tandblekningen här!

tandblek

(Visited 83 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. anonym mars 6, 2015 at 9:52 e m

    hahaha fan vad du härmar Dessie xD

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *