Hemlängtan

Fyran vad kul jag har det här i Miami. Jag är inte direkt som en ”typisk” svenne på semester som går upp kl 8 och ligger på stranden till kl 7 på kvällen för man vill komma hem till sina vänner och skryta om sin semester och klaga på hur bleka alla är. Sen juste, efter kl 7 så går dom ju och äter pasta carbonara. Mums. So not paow style!

Jag är lite mer än sån som heller sover till kl 2 på dagen för att sen gå ut på stan, kolla läget och gå runt och prata med randompersoner så att jag kan säga till mina vänner sen när jag kommer hem ”fyfan vad sköna människor jag träffat, har skaffat mig vänner för livet”. Sen för att mina vänner inte ska klaga för mycket så drar jag en fullträff med extra mycket olija i solariumet. Eller drar en soldag sista dagen och bränner näsan lite och käkar ostron på kvällen. mums. Paow style.

Aja, men nu så har jag iallfall hemlängtan, även om det bara är 6 dagar kvar. I vanliga fall så är jag ju iväg 3-4 månader åt gången och ibland längre och kom att tänka på när jag var i Spanien, jag längtade eller tänkte inte ens en tanke på min egen säng och Sverige på säkert åtta veckor. Det är klart att man kan längta hem lite efter sin egen säng och tvättmaskin. Men nu så är jag ju inte 1 person längre i mitt liv. För det finns någon annan där som får mig att vilja vara där den personen är. Att man inte bara tänker på sig själv längre. Så jag längtar efter honom, för hemma för mig är där mitt hjärta är. Och det är honom honom.

11079601_10152667664015025_3898119568607797829_n11083888_10152667663975025_2348360420310567542_n

Sista dagen innan han åkte hem <3

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Steph mars 24, 2015 at 5:09 f m

  Sött! Men jag trodde jamlde var gay :0 lycka till er båda

  Reply
  1. nansi mars 24, 2015 at 4:59 e m

   Detta var en ganska elak kommentar. Du kan tro på tomten om du vill, men håll det för dig själv. Din kommentar, gör man inte om man bara ”tror” om du vet, är en annan sak
   Till och med om det är sant att pojken är gay, har han rätt att leva sitt liv med den han väljer just nu

   Reply
 2. Nathalie mars 24, 2015 at 7:59 f m

  Visst är det sant. Att hemma är där ens hjärta är. Jag känner precis likadant när man är utomlands . Önskar dig en fin dag här ifrån en svenne på semester i Thailand 😉

  Reply
 3. Linnea mars 24, 2015 at 9:43 f m

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

  Reply
 4. Hanna mars 24, 2015 at 11:21 f m

  Tycker det känns fett jävla svennigt att sola solarium i Miami jag.

  Reply
 5. Neta - hälsa och träning mars 24, 2015 at 2:34 e m

  Jag förstår precis vad du menar! När min älskling har varit borta på jobbresa till exempel har det varit så tomt och gud vad jag har saknar honom. Tur att du snart får träffa din kille igen i alla fall. 🙂

  Reply
 6. nansi mars 24, 2015 at 4:56 e m

  Ditt liv går alltid ut på att längta Paow!
  När du är här längtar du bort, när du är borta, längtar du hit?
  Du har så mycket förutfattade meningar angående hur en svenne tänker, semestrar o.s.v.
  Så egotrippade kan man inte vara så man tror man är/gör alltid bäst.
  Du behöver inte sola solarium, allt är faktiskt OK som det är.
  Lycka till, i alla fall

  Reply
 7. my mars 24, 2015 at 10:25 e m

  Eller så får alla semestra hur dom vill 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *