Cravings – Persisk mat!

Gick in på Daniels blogg precis och såg massa bilder på persisk mat och fika. Fick sånna sjuka cravings. Var ju hemma hos Daniels familj för något år sen och åt så himla god mat och efter det blev jag besatt av persisk mat ett tag! Ris med örter i, kyckling, kokoskakor och lätta yoghurtsåser. Vet inte om det är för att jag är i Miami och det är väldigt mycket burgers and fries och feta ceasarsallader överallt men jag fick sånna cravings för sån här mat nu! GAAAAH!

IMG_0578P4950588

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Sandra Lindahl - Helgen & Nya naglar Sponsored - Icon Mirror Ellinor Bjurström - En hörna är klar Caroline Roxy - Way out west Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *