Black favorites

Hittat massa kampanjer på Nelly senaste tiden, nu såg jag att de fortfarande har sin 30% rea på utvalda plagg, och eftersom svart är en färg som alltid funkar så satte jag ihop några svarta favoriter, alla är på rea just nu, bra va? Passa på att fynda annat snyggt här

Namnlöst-1

 

1. Här   2. Här   3. Här  4. Här    5. Här

 

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Hanna Wetterqvist mars 23, 2015 at 12:55 e m

    ”Brister. Alla har dem. Alla är rädda för dem, inte minst en själv. En del har likadana, en del har mindre märkbara, men alla har dem. Men för mig är detta det fina. Det är detta som gör oss till människor och det är detta som sätter det hela ”på spel”, som ger det hela en utmaning men framför allt ett slags bevis på sin kärlek till varandra. Älskar man någon så högt och djupt så att man kommer stanna och kämpa, istället för att lämna, så är det skrivet att det är så jävla starkt, så svårt att rubba.”

    http://nouw.com/hanshen/nar-bristerna-gor-oss-vackra-18243234

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *