Hur tränar du?

Tänkte höra hur ni gör när ni tränar när ni är bortresta? Om ni nu gör det? Nu har jag varit borta i tre veckor och saknar att träna (visst kan jag träna här, men det blir liksom inte riktigt av, rutinerna känns fel, så jag har mest tagit fina promenader för att få röra på mig).

Vad är det som gör att det plötsligt blir så svårt att träna när man inte är hemma? Varför fungerar man inte som vanligt när man är ute och reser…? Har så jättesvårt att motivera mig att gymma, trots att det finns möjligheter överallt (nästan), kanske för att livet här är mest fest och det därför känns jobbigt att träna, men ändå dyker tanken på träningen upp flera gånger per dag.

Hur peppar man sig till att sätta fart på semestern? Hur hade ni gjort? Eller har ni inga sådana problem?

protte01

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *