Sista rycket, rösta i Finest Awards!

Fram till den 14 mars går det att rösta i Finest Awards och jag är nominerad i årets personliga blogg och det känns så bra! Ni kan rösta varje dag fram till den 14 mars och det vore guld om ni vill göra det och lägga er röst på mig till årets personliga blogg och på min älskling Daniel Paris i kategorin årets inspiratör i sociala medier för det är han så jäkla värd! Kom igen nu hörrni, sista rycket!

Rösta tar bara nån minut och rösta gör ni hääääääär!!!

(Visited 32 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. maria mars 12, 2015 at 3:51 f m

  Hej fina bilder fr usa. J tog 2 allergitabletter o
  sov flera timmar otäckt men kunde inget göra.

  Reply
 2. Andreas Grafström mars 12, 2015 at 10:24 f m

  Intressant blogg du har, min fru tipsade mig faktiskt! Jag har skapat en egen blogg om tropiska upplevelser, havet och sökandet efter sjöjungfrur. Kika gärna in på: tropicaladventures.blogg.se
  Mvh Andreas

  Reply
 3. Netti mars 12, 2015 at 1:46 e m

  Jag ska rösta på dig och hoppas du vinner 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *