Webshop favorites!

Det är vår och man man kanske vill förnya vårgarderoben lite! Idag är det upp till 50 % på utvalda varumärken hos Nly brands. Tänkte om ni har vägarna förbi så gå in och kolla, HÄR! Annars har jag lagt mina tips här under som ni kan kika in.

takethis
1. Klänningen – här / 2. Toppen – här / 3. Topp – här / 4. Jeans – här / 5. Jeans – här / 5. Jackan – här

Hoppas ni hittade något i er stilsmak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Hanna Wetterqvist mars 11, 2015 at 1:18 e m

  NIKE AIR
  SJUKT SNYGGT I GARDEROBEN – 7 NYA PLAGG! ♡
  INSPIRATION OUTFIT

  Reply
 2. Malin Wilensjö mars 12, 2015 at 3:25 e m

  Du skulle inte vilja göra ett inlägg om vad du brukar packa med dig när du åker utomlands 😉 Ska till rhodos i maj och har jätte svårt att välja vad jag ska ha med mig för vill ha med mig allt!! Och så måste jag köpa lite saker innan och de har jag svårt med också ;)♡♡ P.S. Älskar dig och sin blogg

  Reply
 3. Mikaela mars 12, 2015 at 4:06 e m

  Äslkar jackan! 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *