Blivit tjock?

Har sett kommentarer här och där om att jag har blivit tjock. Folk kallar det tydligen ”spritfet” och skriver ”men åh du hade ju så fin kropp innan”. För det första, så nej jag är absolut inte fet. Inte ens i närheten. Visst nu när jag vart i USA så har jag lagt på mig något kg eller två. Men sanningen är att jag faktiskt äter normalt nu, och har gjort det i ca 2 år. När jag hade ”en grym kropp” så var jag 16, jag var ett barn med fjortissvullna tuttar. Tycker att det är lite sjukt att det ska behöva vara idealet idag.

Jag är 1,63 lång och väger ca 51 kg. Jag rör på mig hyfsat mycket. Men innan det så har jag vart så fixerad vi jag har stoppat i mig. Mest för att jag vart kräsen, men att leva på ruccola sallad, räkor tomater och chili håller inte i längden. Jag var sååå trött i kroppen förut. Är mycket piggare och framförallt trevligare nu än vad jag vart tidigare.

Om jag är fixerad? Ja som fan. Om jag var det förut? Ja som fan. Är jag ”normalviktig” så är jag fet, går jag ner några kg kommer folk börja skriva att jag ser sjuk ut osv.. Ta bara dessie te.x. Hon äter INGENTING längre och är i princip ett sklett. Och jag som känt henne så pass länge vet att hon inte brukar se ut sådär. Och jag vet att allt handlar om fixering vid mat. Så sluta bry er så jävla mycket.

IMG_10041

Här var jag 17 år. Sov i princip hela dagarna och det enda jag åt/drack var cola, och isbergssallad.

(Visited 535 times, 1 visits today)

22 Comments

 1. Sanna april 15, 2015 at 11:02 e m

  Men måste du på riktigt behöva blanda in en annan människa i dina tankar om DIN kropp ? Jag spyr på bloggtoppenbrudarna ibland alltså . På vilket sätt vinner du på att göra så ? Dessies resa är hennes resa , du behöver inte stötta den eller förstå den , det enda du inte behöver göra är att håna den .

  Hur vinner man på det ? Om hon skulle ha bekymmer så är väl detta det sista hon behöver , är du stolt över din publicitet om henne nu eller handlar det om det som alla bloggerskor brukar skylla på i slutändan ” vadå , jag va ju bara ärlig ” …….

  Ibland behöver man inte säga allt man menar ! Däremot är det viktigt att man menar allt man säger.

  Om ens kommentar inte gynnar någon så borde man fundera på om den ens bör publiceras . tycker det är viktigt att vara ödmjuk i denna värld och inte rida på andras vågor .

  Reply
 2. Fanny april 16, 2015 at 2:12 f m

  Du är INTE tjock NÅGONSTANS!! FYfan vilka idioter som kommenterar det, ta fan inte åt dig du vet att det inte är sanningen.. Och även om du hade varit ”tjock” så vilka är dom att sitta och döma dig över nätet?? shit vad jag blir less på mänskligheten! Idioter..
  Du är skitfin, har en banging body och be dom där idioterna hålla käften bara! =)

  Reply
 3. Carin april 16, 2015 at 7:33 f m

  Äh! Vad är det för snack! Skit i dom! Du är skitsnygg?

  Reply
 4. Madeleine april 16, 2015 at 7:51 f m

  Jag har reagerat på att du ser större ut nu när du har större tuttar. Villket inte är så konstigt. Kanske det folk ser. En ”illusion” så att säga. Nåväl. Det är din kropp. Tråkigt att man inte kan vara officiell utan att bli nedklankad på varje dag..

  Reply
 5. Felicia april 16, 2015 at 9:53 f m

  Du är fan inte tjock någonstans.. Skulle göra allt för att få din kropp!! Herregud vad är det för fel på folk som kan säga något annat? Lyssna inte på allt folk skriver Paulina!

  Reply
 6. Buu april 16, 2015 at 10:09 f m

  Jag tycker du är jävligt snygg paow! O jag kan garantera dig att 95% av sveriges befolkning tycker desamma!

  Reply
 7. Lisa april 16, 2015 at 10:12 f m

  håll käften om dessie. Känner du henne nu? nej umgås du med henne nu? nej. så hur fan vet du om hon inte äter eller ej. Sorgliga människa

  svar: Nej men vi var vänner i 9 år innan.

  Reply
 8. ps april 16, 2015 at 10:29 f m

  Du är sjukt fin! Din kropp är perfekt!

  Reply
 9. Mad april 16, 2015 at 11:44 f m

  Du är 163 cm och väger 51 kg. Det är fan inte att vara fet! Jisses.
  Jag väger typ 68 kg och är 163 cm. Om du är fet måste ju jag vara rena flodhästen!
  Lyssna inte på sån jävla skit. Helst bör du inte ens uppmärksamma dom jävla idioterna.
  De förtjänar inte ett enda ord från dig.

  KEEP IT UP!

  Reply
 10. Madeleine april 16, 2015 at 2:35 e m

  ❤️ Du är helt perfekt som du är.

  Reply
 11. Jennifer april 16, 2015 at 3:51 e m

  Riktigt bra skrivet! helt sant.
  Kram

  Reply
 12. Nadja april 16, 2015 at 8:54 e m

  Väänta va? Tjock!? Människan är så sjukt vidrigt elak fyfan alltså. Du är inte tjock någonstans. Jag väger 10 kg mer än dig och inte ens jag är tjock, kan folk bara lägga ner? Måste man kommentera andras utseende, kropp och liv? Så efterblivna!

  Reply
 13. T april 16, 2015 at 10:18 e m

  Det ända du gör är att skriva skit om andra människor, förre detta pojkvänner och förre detta vänner. Du har samtidigt väldigt mycket att säga till om när du känner dig kränkt och påhoppad.
  Det är sorgligt att se dig förfalla på detta viset. Än är det inte försent men klockan tickar på även för dig.

  Reply
 14. My april 17, 2015 at 6:43 f m

  Du är ju en av de mest sorliga människor som någonsin existerat . Varför sitter du och sprider skit om dessie ? Du kommer aldrig någonsin att växa upp och det som är allra mest patetiskt är att du är så jävla avundsjuk för att du fortfarande är ett krogluder medan Dessie faktiskt vuxit upp och har ett någorlunda stabilt liv. Du sitter och klankar ner på andra samtidigt som du själv inte ens kan behålla en pojkvän eller vänner. inte konstigt att du i slutändan kommer sitta där själv. usch för människor som dig

  svar: Att väga 45 kg när du är 1,80 lång är för mig inte naturligt speciellt naturligt då jag vet att hon svälter sig själv, när jag känt henne i nästan 10 år. Så jag anser att hon behöver hjälp och det är inte ens bara jag som sagt det, utan alla hennes vänner också.

  Krogluder? Jag lever alla 21 ådringars drömliv, tjänar bra med pengar. Kan resa hur mycket jag vill. Jag är inte redo för ett förhållande just nu. För jag vill resa och träffa nya människor. Usch för människor dom dig som säkert lever världens tråkigaste liv. Alla 21åringars liv borde inte vara volvo villa och barn när man är 20, det är ialfall inte mitt drömliv. När jag är 31 kanske. Puss på dig hoppas du lever ditt drömliv 🙂 puss på dog

  Reply
 15. AA april 17, 2015 at 1:20 e m

  Tycker du har en fin kropp nu med, men att du såg lite mer tränad ut bara på denna bilden 🙂

  Reply
  1. Meja juli 19, 2015 at 6:10 e m

   Fast som det stod under bilden så åt hon i princip ingenting och sov hela dagarna.. Så alltså var hon inte ett dugg tränad.

   Reply
 16. alexandra april 17, 2015 at 9:05 e m

  Det är roligt att folk alltid skall säga sin längd och sin vikt när de påpekar om de är smala eller tjocka. Det säger inget om man är hälsosam eller inte, man kan t.ex. vara fet men smal (mycket fett, lite muskler och smal benstruktur). Man kan t.ex. väga mycket bara för att man har tjockare benstruktur och mycket muskler och lite fett.

  Reply
 17. Sara maj 2, 2015 at 7:26 e m

  Gillar inte fixeringar.
  Det som är så fint med lite hull. Förstår inte varför många ska vara så missnöjda med sina kroppar.

  Reply
  1. Meja juli 19, 2015 at 6:09 e m

   Så sant!

   Reply
 18. Meja juli 19, 2015 at 6:08 e m

  Alltså jag hade DÖTT för din kropp! Så snygg.. Vet att det är svårt men -Skit i alla idiotiska kommentarer om din kropp. Jag är lika lång som dig och väger 61 och jag är absolut inte tjock. Man kan ju alltid trimma ner sig, men jag har inget behov av det. Du har en jättefin kropp och sund. Känn dig stolt! Kramar :*

  Reply
 19. Stefan mars 25, 2016 at 4:55 e m

  Du är smal och har en snygg kropp ju 🙂 Sen är det bra att du skrev om dessie också för jag tycker att man även ska prata om andra folk också 🙂 Såg att det var några andra som klagade på dig för att du gjorde det hahahahahaha asså fan vilka jävla töntar som gör det 😛

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *