Peruansk mat.

Sen vi kom till Orlando så har Emelies mamma lagt en maträtt som heter Ceviche till oss flera gånger. Vilket är typ rå fisk som har tillagats i citron med chili lök koriander och en massa annat gott. Fyfan. Jag har blivit som besatt utav det.

Och till alla er som gillar lite ”speciell” mat, borde verkligen passa på att äta det. Eller Peruansk mat i största allmänhet är verkligen drömmen. Inte så stor skräll med tanke på att jag gillar allt som är rått…

Ett recept! http://www.tasteline.com/Recept/Klassisk_Peruviansk_Cerviche__liknar_carpaccio

P9370921

Posted in: Livsstil, Mina resor

You might also like

Sandra Lindahl - Helgen & Nya naglar Sponsored - Icon Mirror Ellinor Bjurström - En hörna är klar Caroline Roxy - Way out west Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *