Gud vad jag klagar..

Men spyr så fort jag äter och har ont i magen. Alltså inte magen magen utan mer i tarmarna. Det kan ju inte vara bra efter en blindtarmsopertion? Någon som haft liknade?

Screen Shot 2015-04-24 at 17.05.19Tur att Mamma är här och tar hand om mig <3

(Visited 50 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Lebanezzas april 24, 2015 at 10:59 e m

  Har en tävling på bloggen där du kan vinna ett halsband från Robert Fridman. Kika in på bloggen för att deltag!

  Reply
 2. jos april 24, 2015 at 11:22 e m

  När jag hade blindtarmen så var jag inlagd två veckor efter operationen, jag hade visserligen rätt allvarlig grad (den hade spruckit) men det är i vilket fall normalt att må dåligt ett tag efteråt.. Mådde illa länge efteråt och kunde inte äta ordentligt så gick ned en massa i vikt. Vila upp dig och ät mild mat, kött är tufft för magen att processa så undvik det. Mycket flytande föda. Om det blir sämre så får ni åka in igen.. Krya på dig och kämpa på! Det är ingen småsak så ta inte alltför lätt på det. Tog flera månader för mig att bli någorlunda återställd i magen.. Kram

  Reply
 3. Jaz april 25, 2015 at 10:09 f m

  Det kan ju vara en förstoppning relaterat till morfinpreparat du ätit och att tarmen som du skriver blir ”förlamad”, den står still väldigt länge. Om detta får fortgå kan ett paralytiskt ileus uppstå (förlamande tarmvred enkelt översatt). Detta kan vara ett livhotande tillstånd om tarmen perforerar. Så viktigt att sköta magen, hör du tarmljud att magen jobbar? Gaser? Isf är detta bra tecken. Har du däremot symtom som feber? Kräkningar? Kräkningar som är brunaktiga? Intervallsmärtor i magen? Isf hade jag återigen sökt till akuten.

  Reply
  1. katja april 25, 2015 at 2:06 e m

   Precis! Har du fisit? Konstig fråga men viktigt, det är tecken på att tarmarna rör sig! bra alltså. Ovanstående råd ska du ta på allvar från läsaren!! Krya!

   Reply
 4. Cassie april 25, 2015 at 11:36 f m

  Hej Paow! När kommer du hem till Sverige igen?
  Krya på dig!

  Reply
 5. Ida april 25, 2015 at 2:54 e m

  Usch vad jobbigt! Och haha okänsligt kanske, men fy vad du är vacker. Till och med när du ligger och är sjuk. Krya på dig!

  Reply
 6. Ylva april 25, 2015 at 7:26 e m

  Jag hade liknande symtom förra sommaren. Var utslagen i en vecka och åt ingenting, då kom det upp direkt. Åkte in på sjukhus tre gånger för att få dropp. Visade sig att det var en maginflammation. Får du i dig någon vätska? När jag var utslagen så fick jag varken in mig mat eller dryck (inte ens en droppa vatten) utan att jag spydde upp det.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *