Orlando – StoneyBrooke

Igår så har vi mest chillat hemma under dagen, drack saft i skuggan vi poolen och lyssnade på musik. Man solar inte så mycket här, och eftersom att min tjejkompis bor här och vi hänger med Amerikanare så är det inte jätte populärt att tjata om solen. Så sluta tjata om att jag är blek!

Efter det så fick vi för oss att vi var tvungna att äta på Cheesecake factory, det låter som att det bara finns kakor där. Men nej, det är en jätte stor superfräsh kedja som har i princip allt i matväg för en rimlig peng. Rekommenderar det till alla som åker till USA någon gång. Gott är det!

Sen åkte vi till outleten, shoppade lite och åt glass. Sen har vi bara haft girltalk hela kvällen. Sånt som verkligen behövs ibland!

P9370928 P9370930 P9370927P9370924P9370925

(Visited 42 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Amanda april 15, 2015 at 6:28 e m

    Du är så jävla snygg paow!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *