SVARTSJUKA

Svartsjuka och avundsjuka i förhållande är det värsta jag vet. Jag är absolut ingen svartsjuk person. Jag bryr mig faktiskt inte om min pojkvän(som inte finns dåra) skulle hänga med sitt ex om han fint hade förklarat för mig att dom endast var vänner. För jag, kanske naiv som jag är. Hade trott på det. För människor som jag väljer att ha i mitt liv och älska. Ja dom tror jag på, och om det visar sig att dom ljuger. Ja då har jag ialfall gett om en chans. Då får jag stå där dum själv. Men ska man hela tiden gå runt och oroa sig för att inte lita på människor man tycker om? Vad gör man ens med dom då. Nej svartsjuka är dåligt. Väldigt dåligt.

Och väldigt mycket så var det i mitt förra förhållande. Det var jämt bråk och tjafs. Jag var en hora, jag var si och jag var så. Jag borde inte hänga med den och den för den kanske ville knulla mig. Hälsade jag på någon ute på krogen eller på stan så var det jämt ”har du legat med honom?”, fick jag beställa före i baren för att jag kände bartendern så var det ”så billig du är, har du legat med honom också”. När jag sa ”åh jag vill kolla på farmen nu när Andre kommer in”.. Ja och vise versa. Det blir tröttsamt efter ett tag. Speciellt eftersom att jag själv är så lite svartsjuk. Han tyckte även inte ”att man hänger med andra killar” osv. Och ja jag är ju som jag är. Jag ville inte fokusera på det negativa jämt. Och vad spelade det för roll om jag nu hade legat med bartendern FÖRUT? Om man var tillsammans då. Medans han gick ut och festade med tjejer som jag sett ringa till honom efter kl 5 varje onsdag fredag lördag. Jag kände lite att, får jag inte hälsa på killar jag vart med tidigare. Så ska han inte få festa och glatt posera på bild på deras instagram och hänga varje gång han är ute utan mig. Jag tycker att det är konstigt. För det ska väl vara lika? Egentligen så brydde jag mig aldrig. Men klart att det var störigt.

Jag kan faktiskt erkänna att jag inte gråtit en enda gång efter att jag och mitt ex gjorde slut. Kanske för att jag hängde med världens finaste killar som stöttade mig jätte mycket som visade mig och förklarade att ett förhållande inte ska vara så.

Jag hatar bara svartsjuka. Speciellt när det inte finns någon anledning till det. Svartsjuka förstör, det dödar till och med. Det dödade mitt förhållande. Och det var inte jag som höll i den kniven om man säger så.

201311112332408980796126_sbig

(Visited 125 times, 1 visits today)

16 Comments

 1. my april 15, 2015 at 10:53 f m

  Därför du var otrogen, eller?

  svar: Jag tycker inte att jag var otrogen. Men som sagt. Han hade ringt och vart jobbig och bråkat med mig i flera dagar i rad. Så jag hade redan gjort slut i mitt huvud. Men nej, jag tyckte inte att jag var otrogen. Not in my eyes 🙂

  Reply
  1. P april 15, 2015 at 12:44 e m

   Vad var det som hände ?:( du kommer hitta någon som är på samma våglängd som du en dag, det blir svårt om man är för olika även om man tycker om varandra! 🙂

   Reply
 2. maria april 15, 2015 at 2:03 e m

  Det d är psykisk misshandel från din fd
  man litar på någon o så är det bra tycker jag
  har han varit så taskig mot dej så v glad att
  det är slut ta inte emot sånt där igen det
  finns fina killar.

  Reply
 3. Bella april 15, 2015 at 5:02 e m

  Nä usch för sånna killar. Bra att du lämna 🙂 man ska aldrig vara med någon som får en att känns sig billig.

  Reply
 4. Ingrid april 15, 2015 at 5:05 e m

  Tycker att det är så synd hur du har blivit. Förr var du speciell och din blogg var rolig att läsa. Men nu är det som att ditt ”kändisskap” har gått dig över huvudet och du skriver/hänger ut folk till höger och vänster bara för att du ska låta rebellisk. Tyvärr gumman du kommer bara sluta ensam om du inte ger dig

  Reply
  1. Maria A april 16, 2015 at 12:03 f m

   oj vilken liten barnrumpa det osar som skrivit denna kommentar haha

   Reply
 5. Sofia april 15, 2015 at 5:08 e m

  Bitter much?

  Reply
 6. Sanna april 15, 2015 at 6:14 e m

  I nästa förhållande så är tipset att prata om vart man drar en gräns för otrohet , för det kan se så olika ut för olika personer . Medan någon tror att det är självklart vid en kyss , så tycker andra att det inte är nån big deal , kan ju va bra att vara överens liksom 😉 du tyckte inte du sårade men för honom var det värsta sveket , medan värsta sveket för dig inte va att han vore otrogen utan att han va så svartsjuk , krångligt det där .

  Men jag säger som jag brukar ” kärlekens öde visar vägar vi inte trodde fanns och ett avslut måste ske – för att kunna börja på nytt någonstans ”

  och en sak till , en vis person sa till mig en gång när jag levde i en dålig relation att ” hur du ser på dig själv – reflekterar vem du väljer att släppa in , och när du mår dåligt och inte sätter värde på dig själv så kommer det garanterat bli fler såna här destruktiva relationer, för du tar bara emot vad du tror du är värd ”

  Glömmer aldrig dom orden , och nu är jag sambo med världens finaste <3

  Lycka till med allting och va rädd om dig .

  Reply
 7. Anno april 15, 2015 at 6:57 e m

  Jag hatar när det inte samma ”regler” för båda i ett förhållande. Jag har inga problem med att min man umgås med tjejer eller killar utan mig. Jag vet hur han är och litar på honom fullt ut. Jag har dessutom extremt många killpolare som jag umgås med. Vissa har jag hamnat i säng med och några har bara varit vänner/bröder för mig. Jag skulle aldrig acceptera en partner som försöker bestämma vad jag får göra eller vem jag får träffa. Jag är fan vuxen och inte ens min morsa bestämmer över mig, varför skulle då någon annan få styra över mig?

  Fan, skit i såna människor. Nästa gång du träffar nån, försök inrikta dig på någon äldre och mer respektfull! Någon som accepterar dig för den du är. Dessutom är inte monogami den enda vägen man kan gå.

  Reply
 8. valentina april 16, 2015 at 11:29 f m

  Asså du har väl inte glömt bort att du vart otrogen mot Hugo? Du låg med jockeboii och Hugo blev pisst och gjorde slut med dig direkt efter och du grinade sönder på bloggen!!! Du är inte precis den mest lojala människan i ett förhållande och därför kan jag förstå varför Jamalde hade svårt o lita på dig… tänk att du bara utelämnar denna bit och kommer nu med din morallektion om tillit, dubbelmoral! Liksom snälla, du är ju ingen hora men dina handlingar säger något annat om dig.

  svar: jag var 16.

  Reply
  1. Sanna april 17, 2015 at 8:21 f m

   Att du ens ORKAR kommentera en handling som hon gjorde vid 16 års ålder? Vad är du för typ av människa som ens orkar dömma henne? Fan ta å Väx upp och inse att ALLA gör misstag! Bara för att Paulina har kommit längre än dig (förmodligen) så har du INGEN rätt att dömma henne.. Du har heller ingen aning om varför hon gjorde som hon gjorde..
   Du borde skämmas för att vara så bitter.

   Go paow! Gillar dina värderingar (nästan alla) väldigt starkt! Så fortsätt med det du gör.

   Reply
   1. valentina april 17, 2015 at 10:35 e m

    Once a cheater always a cheater!

    Oavsett ålder (och tvekar starkt på att du var 16 år då paow, har följt din blogg längre och jag är nåt år eller två år yngre än dig så tveksamt) så har varje människa ett val. DU VALDE att vara otrogen. Liksom DU valde att festa och supa vid ”16 års åldern”, och om du var vuxen nog för att ta såna beslut var du minst lika vuxen när DU valde att ligga med någon annan bakom din partners rygg.

    Ålder är ingen ursäkt, speciellt för Paow som var mer vuxen än sin ålderssiffra. Och vi kan bara se att hon följt samma spår sens tonåring – supa knulla runt vet inte vad. Inte för att det är superdåligt men kan man verkligen säga att en sådan tjej är flickvänmaterial? Nej, och det insåg nog Jamalde också men det har inte Paow insett. Handlingar väger mer än ord, och hennes handlingar har vart katastrofala sens tonåren så ja det säger MYCKET om henne och hur hon är i ett förhållande. Skönt för Jamalde att slippa sån huvudvärk….

    Reply
 9. Penny april 16, 2015 at 9:12 e m

  Haha men vem trodde han att han var tillsammans med då? En oskuld utan killkompisar? Snacka om att ha helt missat vem du är!

  Reply
 10. maria april 18, 2015 at 6:53 e m

  Men när m är ung lär m sej o gör misstag
  i hele ens liv kommer det vara olika perioder
  för olika saker så är det o döm ingen det är fult

  Reply
 11. josefine april 21, 2015 at 2:07 f m

  det måste vara helt underbart att ha lyckats med något som så få ändå har på denna nivå ,en blogg alltså. Men samtidigt sjukt jobbigt att få sina misstag så lysta och uppmärksammade hela tiden. Ja det kanske är ett val till viss del men samtidigt så har alla andra också ett val i hur man faktiskt väljer att lägga sina kommentarer och med det menar jag hur man uttrycker sig mot en offentlig person!
  Det är som om dom är mer värd men samtidigt förskräckligt mindre värde när de kommer till hur man får behandla dom såhär i deras personliga media. Att vissa av er inte skäms över hur ni väljer att uttrycka er. Man behöver inte hålla med i någons åsikter eller sättet de väljer att leva på med tex så skriver man inte ”Liksom snälla, du är ju ingen hora men dina handlingar säger något annat om dig.” ÄVEN om man tycker så..bara en av alla meningar som jag snubblade över som bara får mig att skratta till, hur är vissa av er uppfostrade egentligen, skriv med lite klass.
  om vad de gäller förhållande på alla plan så tror jag på att väljer man att träffa en människa så får man kanske ta den som den är med sidor man gillar och sidor man gillar mindre, precis som livet är sött och salt.. klarar man inte av de och måste ändra på någon så tycker jag man kan MOVE ALONG då passar man väl inte då. Det är faktiskt inte så knepigt egentligen.

  Reply
 12. Sabina mars 30, 2016 at 3:54 e m

  Hej paow .

  Du är den mest den finaste tjejen ja stött på. I mina ögon är du ek stark tjej. Alla gör misstag i sina liv. Ja levde i samma förhållande som du. Men han döda min livsglädje. Ja ville inte leva…idag 2 år efter har ja en son på 18 månader som vart sjuk sen han föddes. Han är den ja lever för idag. .

  Hoppas du får en fin dag .

  Jag finns alltid bakom din rygg ❤

  MVh S

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *