Har ni fortfarande inte hittat den perfekta morsdag presenten? No panic här har ni ett riktigt bra erbjudande hos euroflorist. Om ni anger koden PAOW får ni 12% rabatt på blommor, det bästa av allt är att de garanterat levereras till mors dag på söndag om ni beställer innan kl 13.00 imorgon lördag. Detta är verkligen så himla bra om man tex inte bor i samma stad som sin mamma och kanske inte kan vara tillsammans just på söndag så är detta en fin överraskning. Gå in här för att hitta just din mammas favoritSkärmavbild 2015-05-29 kl. 14.36.25

 

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Ellinor Bjurström - Chefen fyller år Sandra Lindahl - Födelsedagar och feber Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *