Har ni fortfarande inte hittat den perfekta morsdag presenten? No panic här har ni ett riktigt bra erbjudande hos euroflorist. Om ni anger koden PAOW får ni 12% rabatt på blommor, det bästa av allt är att de garanterat levereras till mors dag på söndag om ni beställer innan kl 13.00 imorgon lördag. Detta är verkligen så himla bra om man tex inte bor i samma stad som sin mamma och kanske inte kan vara tillsammans just på söndag så är detta en fin överraskning. Gå in här för att hitta just din mammas favoritSkärmavbild 2015-05-29 kl. 14.36.25

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)

You might also like

Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Caroline Roxy - Görnvälns slott Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Dagens outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *