Jag tycker det är så fint att göra hemmet mer personligt med lite art print och posters. På voked är nästan omöjligt att inte hitta något som man gillar, de har verkligen något för alla smaker och stilar om ni inte varit inne där än så måste ni gå in här nu. Jag har  fixat så att ni får 20% på hela sortimentet och fri frakt om ni anger kod ”paow” i kassan. Bra va?

Skärmavbild 2015-05-28 kl. 11.03.29

Pharell här  Moon and back här  Follow you dreahär  Marble här  C’est la vie här 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)

You might also like

Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Caroline Roxy - Görnvälns slott Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Dagens outfit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *