Voked – Art your home up

Jag tycker det är så fint att göra hemmet mer personligt med lite art print och posters. På voked är nästan omöjligt att inte hitta något som man gillar, de har verkligen något för alla smaker och stilar om ni inte varit inne där än så måste ni gå in här nu. Jag har  fixat så att ni får 20% på hela sortimentet och fri frakt om ni anger kod ”paow” i kassan. Bra va?

Skärmavbild 2015-05-28 kl. 11.03.29

Pharell här  Moon and back här  Follow you dreahär  Marble här  C’est la vie här 

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Sanna maj 28, 2015 at 6:52 e m

    Ja, det är alltid trevligt att göra om lite hemma. Göra det mer personligt och så att man riktigt trivs i sitt hem. Tyvärr så känner jag mig inte helt nöjd med min lägenhet. Kanske skulle gå in och kika på vad de har för något på Voked..

    Reply
  2. Hannah maj 29, 2015 at 3:48 e m

    Coola tavlor!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *