Ibland så glömmer jag bort bloggen.

Inspirationen har ju inte vart på topp, inte internet heller. Men jag mår bra, jag mår fett bra och jag älskar att vara här. Men jag kommer att åka hem snart, några veckor räcker! Längtar efter mamma pappa och min katt!  

       

(Visited 22 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Anna juni 3, 2015 at 2:02 e m

  Ser galet kul ut 🙂

  Reply
 2. YWRocher juni 3, 2015 at 8:00 e m

  hur är de egentligen att ha ett dubbelliv. Hur kan man utåt vara helt ”normal” med jobb lägenhet bil mm men inombords vara helt beroende av piller.. När Tabletterna är de som dikterar ditt liv.. Hur får man vardagen att gå ihop läs och få en inblick i hur de kan vara på http://www.myjunkiedays.blogg.se

  Reply
 3. Hannah juni 4, 2015 at 8:41 f m

  Yes ser kul ut! Och varmt 😀

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *