Insta tavla

Vet ni fortfarande inte vad ni ska ge i examenspresent eller studentpresent? Då vill jag tipsa er om en jättebra tavla som ni säkert har sett innan, en instaprint. Personlig, riktigt fin och genomtänkt present tycker jag, eller varför inte beställa en till sig själv?
Ni hittar den hos vokedSkärmavbild 2015-06-03 kl. 10.36.12
*bilden är lånad från nätet

 

(Visited 111 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. ellen juni 3, 2015 at 12:07 e m

    Bra tips! när jag lagt ut fler bilder ska jag testa det! kostar det pengar? eller skriver man bara ut som en bild, som man lägger i en ram sedan?
    men hursomhelst det skulle vara kul om nån ville kika in på min blogg, skriver allt om mode&skönhet till mina åsikter och min vardag, jag är 12 snart 13 år och folk kanske tror att jag har en amatör blogg, men jag har över 100+ läsare varje dag och började för drygt ett år sen först på blogg.se men ett halvår tillbaka började jag på nouw. nouw.com/elllen

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *