20% på topplistan och 15% på allt hos nelly

Nelly har just nu två kampanjer ni verkligen inte får missa, om ni anger koden ”20TOPLIST” i kassan så får ni 20 % på topplistan hos nelly, alltså allt som finns med i collaget nedan får ni 20% på med koden klicka här för att komma direkt till topplistan och den andra riktigt grymma kampanjen är 15% på ALLT med koden FALL15 vänta inte med att klicka hem era favoriter!!Skärmavbild 2015-08-21 kl. 02.54.47

1. här  2. här  3. här  4här  5. här  6. här

(Visited 26 times, 1 visits today)

1 Comment

 1. Gustav Hansson augusti 27, 2015 at 12:29 e m

  Skriv formellt kvinna, tack på förhand.

  Original:
  Mår faktiskt bättre än vad jag gjort på länge. Jag har liksom vant mig vid att vara hemma i Sverige, även om jag tjatar mega mycket om min charter abstinens. Sen att mina sömnproblem inte är något att leka med då jag vaknar mellan 13-16 på eftermiddagen typ varje dag, men det är ett annat problem. Jag behöver lite mer rutiner, och jag borde satsa på att gå upp runt kl 11 till att börja med.

  Vaknade iallafall nyss, kanske för att jag typ har den värsta träningsvärken i rumpan som jag har haft i hela mitt lilla liv, eller för att jag är ute på Ekerö och vill njuta av dom sista sommardagarna ? Jaja, hörs lite senare 🙂

  Formellt:
  Jag är mer välmående nu än vad jag varit tidigare. Jag har vant mig vid att vara hemma i Sverige, även om jag pratar mycket om min avhållsamhet från flygningen. Sedan har jag stora sömnproblem då jag vaknar mellan 13:00 och 16:00 på eftermiddagarna., men det är ett annat problem. Jag skall ha fler rutiner och jag skall försöka stiga upp senast 11:00.
  Jag vaknade upp nyligen, en orsak kan vara att jag har ont i min bakdel, eller på grund av att jag har befunnit mig på Ekerö och avnjutit de sista sommardagarna? Mvh Paow.

  Svar:Varför skulle jag, man! Vad har jag att vinna på det menar du? Det låter ju bara krystat och är inte så jag talar eller skriver… 😀 Fast jag ber att få tacka dig för att du bemödat dig med att läsa och även försökt få mig att ändra mitt sätt att skriva.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.