Paows picks

Jag har fått chansen att välja ut några av mina favoriter hos imso, dessa kan ni se här selfiekit levis jeans shorts och metallic tattoos! Allt detta får ni just nu 25% rabatt på om ni anger koden ”PAOW” bra va? passa på och klicka härSkärmavbild 2015-08-20 kl. 15.06.44

 

 

 

1. här  2. här  3här

(Visited 29 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Linnea augusti 20, 2015 at 3:36 e m

    Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *