Höst erbjudanden

Idag öser regnet ner och det är höst på riktigt! Jag har två bra höst erbjudanden till er dels har imso 20% på vero moda där hittar ni flera fina tröjor som passar perfekt nu se allt härSkärmavbild 2015-09-15 kl. 12.24.36

 

svarta bootz här   nude klackar här  grå tröja här  svart stickad här

(Visited 22 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Kicki september 15, 2015 at 12:24 e m

  grymt snygga skor!
  Vart hittar ja dom? Går inte att trycka på ’här’ och komma någonstans 🙂

  Reply
 2. Amanda september 15, 2015 at 1:19 e m

  Hej! Funderat på att sluta röka? Hur många gånger har man inte önskat sig fräschare tänder och en mycket finare hy? Men nu har jag en lösning, jag slutade röka tack vare ecigg och känner mig mycket fräschare nu och har även fått fina tänder. Ni som funderar på att sluta kan ju kolla in detta, Jag köpte mitt kit på http://www.electrocigarette.se , testa ni också, ni lär inte ångra er! Kram 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *