det här med att go official

Tror inte att det blir någon bonde för mig i år, men det gör inget.  är ju ändå inte så mycket för att skita ner mig. För jag har ju faktiskt hittat mig en PT, och inte för att jag älskar att träna heller.. Men det är någon jag diggar rätt mycket. Även om många skulle säga att vi är sjukt omaka så säger våra stjärntecken något helt annat. Perfect match! Och det var det första jag frågade och sen så visade det sig att vi hade en del gemensamt. Eller ja nästan i alla fall. Det hände ialfall på Kallis i vippen såklart ” Ett område Kallis går under namnet hyllan och där ”visar man upp sig, att man tillhör det unga vackra och rika folket” . Och självklart tillhörde man dem vackra(och lättfotade) så att man blev bjuden på något som kallades mellanfest, på en båt. Dit man alltså går efter dagsfesten. Och där såg jag han på en annan båt, och det enda jag tänkte var PAX.

Och ja, sen hände det här och nu hänger vi liksom. Ville bara få det sagt.

Screen Shot 2015-09-15 at 03.21.33

 

(Visited 58 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Annica september 15, 2015 at 6:54 f m

  Grattis, kul för er!

  Reply
 2. JohannaIsabella - Nybliven mamma, och så mycket mer september 15, 2015 at 12:17 e m

  Grattis, vad roligt! Hade dock hoppats lite att få se dig i bonde söker fru hehe, tycker att det är supercoolt att du sökte. Kändes inte som någon grej du gjorde för att få uppmärksamhet efter att jag läst brevet =)

  Reply
 3. Gabe september 16, 2015 at 2:17 e m

  JA!!! Vad kul. Mer KÄRLEK i bloggen!!!! GRATTIS (:

  Reply
 4. k september 21, 2015 at 12:48 e m

  En PT är bättre än en bonde!! Grattis till några lugna månader med PT-paxen!! Lucky you.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *