Paow söker bonde?

Hej på er!

Ja många av er har nog inte undgått att se att jag skickat ett sött litet mejl till Pontus från Bonde söker fru. Har fått blandade reaktioner på det. Nu var det ju länge sedan jag skickade in ett mejl till TV 4, det var nog i April någon gång. Men varför skulle det vara konstigt egentligen?

Jag såg hans video presentation om sig själv på Facebook och föll (som ungefär 1000 andra tjejer) direkt. Han är extremt charmig, sen att han är bonde? Det spelar väl ingen roll. Så ja jag skickade in ett brev till honom, även om vi skulle vara omaka. Jag skulle lätt kunna bo på en bondgård!

Här är brevet jag skickade till honom! Hittade det på pogramledarens Linda Lindroffs blogg( gå in här för att läsa vad hon tycker om att jag sökte)

kk-1

Seriöst vem smälter inte när dom ser denna video?

 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *