20 % på party pieces

Alla ni party älskare får inte missa dagens kampanj hos imso, just nu har de 20% på jätte mycket snygga party pieces, älskar dessa tre! vad tycker ni? hitta era favoriter härSkärmavbild 2015-10-01 kl. 09.11.42

1. här  2. här  3. här

(Visited 10 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Isabelle Christianss oktober 1, 2015 at 10:38 f m

  Älskar den röda klänningen, speciellt om man har en lite vältränad rygg 🙂

  Reply
 2. Maja oktober 1, 2015 at 11:01 f m

  Tack för tipset! Jag köpte den gröna klänningen. Längtar tills den kommer. Så jävulskt snygg! Tack, tack, tack! Du är bara så bäst!
  Förresten. Jag har ett skitbra tips tillbaka till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *