Kolla in den här filmen!

Snälla bara gör det. Älskar ni musik och har alltid drömt om att bli DJs men inte har någon aning om hur? Då är Svenska DJ skolan perfekt för dig.

Skolan finns i Göteborg, Stocholm, och Sälen! Sen på sommaren så finns den även i Magaluf och produktion på Ibiza. In och boka!

http://www.svenskadjskolan.se

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Emil december 6, 2015 at 9:53 e m

  Är en kul grej det där. Tjäna pengar samtidigt som det förstör för riktiga producenter och djs som slaktar tusentals timmar på konsten. Det gynnar bara mainroom musik som helt ärligt talat inte är så kreativ.

  Det dem gör är att förstöra och förgör många subgenrer inom elektronisk musik. Typ trance, dnb, psy etc. De som verkligen ville lärde sig själv. Enligt mig så är en dj som inte kan producera helt värdelös. Såvida de inte är scratch/beatjuggling DJ’s.

  Reply
  1. Emilia december 14, 2015 at 4:21 e m

   Håller helt med. För att bli en bra DJ med äkta hjärta för det man gör kan man inte gå någon DJ kurs, för mig är det absurt. Det ska finnas passion och något eget i det, det är inget man kan lära sig via någon utbildning, det ska komma från hjärtat och vara självlärt..! Enligt mig hehe..

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *