Vita tänder?

Får många frågor av läsare hur jag har så vita tänder och om jag bleker dem. Jag använder mig av ett tandblekning skum som är superenkelt att bleka tänderna med hemma och det ger dig snabbt riktigt vita tänder och det enda du behöver göra är att lägga på en klick skum på din tandborste och borsta tänderna morgon och kväll i 2 minuter precis som vanligt.

Så smidigt att inte behöva sitta med massa tandskenor och klet i munnen i flera timmar. Ni borde verkligen testa detta! Går snabbt och man får vita fina tänder.

Ni kan beställa tandblekningsskummet här.

tandblekning-hemma

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Svar på tal! Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Josephine Qvist - SUMMERON I BÅSTAD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *