Ryser i hela kroppen.

men detta kan vara värt att tänka på era höger/sossar/femenister. 

  

(Visited 1 times, 1 visits today)

38 Comments

 1. A januari 27, 2016 at 1:36 e m

  Paulina!!
  Jag är svensk men urpsrungligen från ett arabiskt land .
  Fortsätt aldrig belysa detta!!!
  Var ej rädd!

  All styrka till dig.

  Reply
  1. ABC februari 1, 2016 at 5:27 e m

   Fuck you!!!!

   Reply
 2. Mack januari 27, 2016 at 2:53 e m

  Fy fan! Vilka fega jävla kräk!!

  Vilka röstar du på Paulina? Inte för att det har någon betydelse egentligen, men kul och se om du kan stå för det.

  Reply
 3. maria januari 27, 2016 at 3:38 e m

  Bra du tar upp detta. Har själv sett på film hur en kvinna stenas t döds fruktansvärt. J det är stor skillnad hur vi kvinnor behandlas. Många blundar för det o det tycker jag är lika med att dom struntar i det. Mycket bra gjort av dej paow o stark kvinna är du ha det fint.

  Reply
  1. Jenny januari 29, 2016 at 8:53 e m

   Får jag fråga vad du gjort för att hjälpa dessa kvinnor förutom att kolla på filmer om deras död? Eller menar du att kollar man inte på filmerna så struntar man i dom?

   Reply
   1. Maria g februari 1, 2016 at 11:54 e m

    Jag utsatt själv för invandrare som är här illegalt o vill gifta sej för och få stanna. Jag menar att många med makt o som har som yrke o hjälpa vet att kvinnor råkar ut för ex sådant men ofta läggs det ner vid polisanmälan o kvinnan är i samma svåra sits.

    Reply
 4. Feminist januari 27, 2016 at 3:59 e m

  Poängen är att kvinnohatet är detsamma i alla kulturer. Skillnaden är huruvida kulturen vi lever i möjliggör hur människor agerar utifrån hatet. Det är så jag ser på det.

  Reply
  1. Maria g januari 28, 2016 at 5:25 e m

   Håller ej med att kvinnohatare är lika i världen. Många män ser hur mamma behandlas o sen läser om att kvinnor ska täcka sej mm det är där det börjar o blir sen helt fel.

   Reply
   1. Malin januari 30, 2016 at 4:35 e m

    Jo! Kvinnoförakt finns vare sig man befinner sig i Sverige, Thailand, Tyskland eller Afghanistan. Det handlar dock om kulturer som baseras på hur långt utvecklat landet är demokratiskt. Sverige ligger långt fram i demokratin, men det betyder inte att vi inte har problem kring ojämställdhet och kvinnoförakt. Att vissa KULTURER är långt efter i utvecklingen är fruktansvärt, rakt igenom. Men det många gör i liknande sammanhang är att föra fram sin rasistiska propaganda och vända, som i detta fall, utsatta kvinnors hjälplöshet till sin egen fördel utan att alls reflektera över sina egna handlingar. Jag är dessutom väldigt nyfiken på vad dessa människor (rasister) gör för att det ska bli bättre? Troligtvis ingenting alls. Det råder en avskyvärd dubbelmoral i många fall, ex. att svenska män åker till Thailand och köper fattiga och redan utsatta kvinnor är även det en oförskämt förnedrande kvinnosyn, samtidigt som de sitter och spyr på män från andra kulturer. Att stena någon är fruktansvärt, men det är det även att köpa någon. Det handlar inte om ”vem som har det värst”, det handlar om att lyfta all form av problematik kring kvinnoförakt, oavsett vad det handlar om, men det görs inte bäst genom liknande sätt som detta inlägg. Jag ska inte behöva ta att någon tar på min kropp ”för att det finns någon som har det värre”, att jag ska vara ”glad för det”. Den gemensamma nämnaren är MÄN, oavsett vilken kultur det talas om. DÄRFÖR behövs feminism, oavsett i vilken ”form” eller ”nivå” kvinnoföraktet ligger på. Sätta ner foten, visa på destruktiva strukturer och kämpa med att bryta upp all form av förakt eller sexism. För det finns ingenting roligt med det, oavsett vad..

    Reply
    1. Maria g februari 1, 2016 at 11:58 e m

     Klart feminismen behövs o många män är på den sidan men vissa män sluta skyll på sitt land eller tro etc. Du har alltid ett ansvar som människa o att respekera o ej göra illa andra alltså att vara en medmänniska.

     Reply
    2. Linnéa februari 17, 2016 at 2:58 f m

     BRA tankar! Take no shit!
     Ska världen gå under för att kvinnor ska få sin del av kakan-ja då blir det så! Nu viker vi oss inte! MVH (Rabies feminist)
     Jag har slutat på ett arbete där ett gäng kvinnor gav sig på mig något fruktansvärt i måndags. Jag tog tag i en kvinna som är relativt ny på arbetsplatsen. -hon sa:Jag tar bara ansvar för det jag sa. Inte vad de andra sa eller gjorde! Hon såg inte skillnaden i en enskilld kommentar och att det var 7 personer i ett rum där 4 gav negativa kommentarer och tre satt tysta. Jag har nästan magkatarr av situationen! Stress påslag. Kortisolökning i min kropp, ökad risk för allt negativt i min kropp p.g.a kortisolökning!!! Tack för det! Hoppas ni dör lyckliga med vad ni gjorde. Har inte hört en enda ursäkt för det de gjorde. Ingen.

     Reply
 5. Sofia januari 27, 2016 at 4:12 e m

  Vidriga jävla as dom har ingen kvinnosyn alls. Uch släpp en bomb över dom jävla männen som gör såhär dom förtjänar inte ens bli kallade män. De värsta är att dom fan blir uppfostrade med o ha dålig kvinnosyn.

  Reply
 6. s januari 27, 2016 at 5:55 e m

  ja orka inte läsa sånt där.. e ja en emoist då.?? el ba ärlig. förlåt

  läser ist mer upplyftande litteratur..:

  den som har guldet bestämmer reglerna
  /trump

  eller..

  den som har honungen bestämmer reglerna
  /sofie***

  STARLING!!**

  /mjaumjaumjaumjau

  Reply
  1. Robot januari 28, 2016 at 10:20 e m

   Hej robot

   Reply
 7. Girls Room januari 27, 2016 at 7:51 e m

  Tävlingsdags!! Nu kan du vinna ett presentkort på vuxenbutiken sinamatics.se till ett värde av hela 700kr! Klicka in på bloggen för att veta hur du ska gå tillväga. Lycka till!!! http://www.girlsroom.se

  Reply
 8. amanda januari 27, 2016 at 9:35 e m

  Vad har detta att göra med vilket parti man röstar på? Så du menar att ifall man röstar på sd så kommer våld mot kvinnor per automatik upphöra?

  Reply
  1. Oskar januari 28, 2016 at 5:36 e m

   kom igen, hon skrev ju så efterssom det gäller ALLA, inte så svårt att tänka ut.

   Reply
 9. Fridis januari 27, 2016 at 11:39 e m

  Sjuka jävla människor!!! Snacka om patetiska jävlar.. Går efter en jävla bok som INGEN vet vem de va som skrev?! INGEN vet om de som står i den NÅNSIN hänt?! Tragiska jävla värld.. O polisen, varför finns dom? Ska inte dom agera i rättvisa?!
  Ja tror tyvärr mer på ”ensam är stark” now days..

  Reply
 10. Jennygunnarsson januari 28, 2016 at 11:02 f m

  Men vad är det för människor 😮 😮
  Stackars kvinna!!!!!
  Kan inte förstå att det verkligen händer sådant i världen 🙁

  Reply
 11. Cajsa januari 28, 2016 at 11:31 f m

  Fortsätt med det du gör. Måste få fler kvinnor att vakna ur denna masspsykos från media där man förskönar flyktingmottagandet genom att måla upp en bild av att alla som kommer är traumatiserade flyktingBARN. Två tredjedelar som anländer ÄR medelåldersmän i grupp som INTE kan anpassas till det svenska samhället, det är i princip omöjligt. Det är ungefär som om ni skulle fly till ett arabland och tvingas leva som kvinnan i filmen, jag sätter mitt liv på att ni inte skulle ta till er de värderingarna. Precis lika svårt är det för männen som beter sig som rovdjur i flock i filmen att ta till sig våra värderingar. Ni skulle nog ens aldrig våga sätta er fot i den staden MEN ni vill ha hit det folket? En tankeställare. Det är det hyckleriet jag hatar från vänsterfolket. Lätt att vara godhjärtad men när verkligheten börjar visa sig när ni går utanför dörren med gruppvåldtäkter och sextrakasserier då är det inte lika roligt längre. Och tror ni att lite utbildning kan förändra deras syn på att kvinnan är smuts till att kvinnan är jämlik, om inte till och med över mannen? Ja för det är så det ser ut i praktiken i Sverige, har inte träffat en enda brud och som säger att det är mannen som bestämmer i förhållandet, utan det är tjejen som kontrollerar och bestämmer. I mitt förhållande är jag det styrande och min man lyssnar på mig. I mina vänners förhållande är det mina tjejkompisar som styr.

  Ta ett svenskt spädbarn, placera och tillåt uppfostra i afganistan. Detta barn kommer med största sannolikhet bli som dessa monstren på filmen. Ta ett spädbarn från afganistan och placera i Sverige= Svenska värderingar och en normal jävla kvinnosyn. Detta är ett konkret exempel på vad kultur och värderingar är för något. Det har aldrig handlat om hudfärg eller att man är emot invandrare. Ordet rasism är något som slängs iväg så fort man nämner ordet invandrare och skapat ett ”vi mot dem”. Det är kultur och värderingar som krockar, inte svart och vit hudfärg för guds skull. Ni måste kunna skilja på begreppen.

  Nästa gång du röstar, var påläst och kan du inte redogöra för varför du röstar som du gör, rösta blankt för guds skull. För jävla många människor jag träffat som klagar över flyktingmottagandet och hur jävla dåligt det är i Sverige avslutar det hela med att de röstar på MP eller V. Man kan inte annat än att slå sig i pannan. Min uppfattning är att folk VET INTE vad de röstar på idag. Det är sorgligt och otroligt dumt!

  Reply
  1. Maria g januari 29, 2016 at 2:43 e m

   Så bra skrivet. Där j bor kommer bara män hit hjälp kvinnor o barn först. O sen när verkligheten med våld kommer blundar många. Fegt o falskt.

   Reply
  2. A januari 29, 2016 at 2:53 e m

   🙏 håller helt med!

   Reply
  3. Magda februari 1, 2016 at 8:11 f m

   Helt rätt så. Det många inte tänker på är att många av ”barnen” är gaturbarn från Nordafrika. De är alltså uppväxta som gautbarn och försörjer sig på kriminalitet. Hur ska Sverige lyckas omvända dessa till Läkare och Ingenjörer om deras hemländer misslyckats?

   Visst är dom traumatiserade, vem fan mår bra av att växa upp föräldralös på gatan, men ärligt, är det ett asylskäl? Då ska vi kanske ta in alla USAshemlösa, eller alla gatubarn från Brasilien, eller resten av Afrika.
   Eller så bestämmer sig Sveriges regering för vart vi ska lägga krutet på riktigt!

   Reply
   1. Maria g februari 2, 2016 at 12:02 f m

    Barn ska vara hos sina föräldrar eller föras till sitt hem land har kommer dom gå under. Deras land måste ta ansvar för sina landsmän o ej skyffla problemen över till andra länder vi har nog med vårat .

    Reply
  4. Sanna februari 1, 2016 at 9:07 e m

   Lika sorgligt och dumt är det att rösta på SD och tro att de har lösningen. Samma människor som sitter i partiets ledning idag sysslade på 90-talet med öppet nazistiska aktiviteter. Jag förstår att många är frustrerade över att andra partier inte tar upp frågan lika aktivt, men att rösta på ett främlingsfientligt parti är inte lösningen och jag blir mörkrädd över hur många som köper DERAS masspsykos.

   För att återgå till ämnet så är det du skriver om att dessa män inte kan anpassas till våra värderingar rena bullshiten. Min pappa växte upp i Irak och kom till Sverige när han var 30+. Han har alltid haft en vad vi skulle kalla ”normal” kvinnosyn, redan innan han kom till Sverige. Aldrig aldrig aldrig har han motsatt sig mina korta kjolar eller förhållanden med svenska killar. Samma gäller för alla hans kompisar som emigrerade till Sverige, Holland och England. Ingen av dem hade skeva kvinnosyner innan. Min poäng är att den videon som länkas i inlägget inte är representativ för män från Afghanistan. På samma sätt som svenska män som åker och köper prostituerade i Thailand (vilket också är en rutten kvinnosyn) inte är representativa för alla svenska män. Det som man ser i videor liknande dessa är extrema situationer. Det är fortfarande avskyvärt och ska inte hända, men det betyder inte att alla som kommer från det landet har dessa värderingar. Läs t.ex. ”Jag är Malala” som tydligt beskriver skillnaden mellan extremister i Pakistan och fredliga muslimer. Dessutom så har det här med religiös extremism växt fram på senare år. Fun fact: när min pappa pluggade på universitetet i Irak var det vanligt att tjejer gick runt i kjolar. Inte kort kort givetvis, men knälånga kjolar var inne.

   Reply
   1. Magda februari 9, 2016 at 9:55 f m

    Irak har en gång varit lika jämnställt och frigjort som ex Sverige. På 70-talet kunde kvinnor gå i korta kjolar, umgås med män, gå ut och dansa osv. Det är inte konstigt att din pappa har en västerländsk kvinnosyn. Att läget förändrats gör ju att folk flyr. Men nu är problemet inte irakiska flyktingar utan flyktingar från Affe och Nordafrika som ex redan begått grova krigsbrott, som växt upp som yrkeskriminella, gatubarn, blivit gravt traumatiserade osv. Vi släpper in tiotusentals av dessa, avslår deras asylansökan men vi har ingenstans att skicka dom eftersom deras hemländer vägrar ta emot problemen de en gång blivit av med.

    Facit: Vi släpper in ALLA med ursäkten att inte ALLA får asyl. Men det vi inte tänker på är att vi likförbannat måste sörja för de som stannar trots avslag.

    Jag bor långt ute på landet. Skönt kan man tycka. Skyddat från misären i storstäderna kanske?
    Nej nej. Här har de öppnat ett stort hem för ”ensamkommande baaaarn” där majoriteten kommer från Affe och Marocko, med utvisningsbeslut. Ingen av dom åker självmant från landet och ingen av dom går att flyga härifrån eftersom det inte finns något land som vill ta emot problemen.
    Istället blir det vi grannar som får ta smällen.
    Det är VI som får betala priset för inbrotten, stölderna, hoten, våldtäktsförsöken, rädslan för att grannarnas barn inte ska kunna vara ute utan vuxnas sällskap. Jag vågar inte ens jogga ute i dagsljus längre eftersom ”baaaaarnen” cyklar efter mig och ropar ”knulla”,”vi kan knulla”,”huuura” osv. Jag som förr vågade jogga i skogen i mörker med endast en pannlampa som sällskap.
    Nu måste vi installera hemlarm, bygga ut garaget eftersom bilarna inte får vara ifred, jag vågar inte längre sova ensam i huset utan får sova hos grannarna när sambon jobbar skift.

    Är detta priset rimligt???
    Var DETTA ett ”fun fact” Sanna?

    Du jämför äpplen med päron.

    Reply
 12. Johanna januari 28, 2016 at 10:48 e m

  Vad hände med att du kallade dig feminist? :O

  Reply
 13. Ingen nasse januari 30, 2016 at 11:12 f m

  Alla som har röstat på Moderaterna och Alliansen kan tacka dem och sig själva för massinvandringen till landet under de senaste 10 åren. Ingen vänster och inga feminister har styrt detta land under samma period. Fredrik Reinfeldt bad svenska folket att öppna sina hjärtan och det gjorde de som röstar höger. Skyll er själva.

  Reply
  1. Cecilia februari 1, 2016 at 9:22 e m

   Älskar denna sorts hål i huvudet-resonemang.. Hur många mandatperioder led vi av vänster/sosseregering INNAN alliansens? Vad gjorde de(ni?)? Stod ni inför samma utmaningar? Tack och lov hade vi en vettig regering som räddade oss från en veritabel ekonomisk kris, jag vågar inte tänka på var vi varit om dagens kvasiregering till praktikanter fått hitta på.. Gosh. Det är ni som sitter NU, vi ser resultat av ERA beslut – skyll på dina egna ( för det är era egna beslut, tyvärr).

   Reply
  2. Maria g februari 2, 2016 at 12:05 f m

   Ja tycker också politiken förstört mycket dom ser ej verkligheten i tex förorterna o vill ej på riktigt ta tag i det då blir det bara mer uppgivenhet o frustration.

   Reply
 14. Sandra januari 30, 2016 at 11:12 e m

  Finns inge mer hat än feminister,extremvänster. Dom är det ”goda hatet”. Sett så mycket skit från såna personer. Dom strider mot allt som har med demokrati att göra. Dom står inte ens för allas lika värde.

  Vita killar och vita tjejer är inte skiten värd under skon. Om inte tjejen blivit misshandlad av en vit kille då är det synd om henne.

  Sett feminister som försvarar förövare pga ursprung. Då är man inte för kvinnor. Allt detta som sker nu i badhus och skolor. Finns källor och artiklar överallt. Det är BARN vi talar om. Utsatta kristna också. Då hör man inte ett ljud från vänstern. Hoppas aldrig dessa kommer in i riksdagen!

  Reply
  1. Maria g februari 2, 2016 at 12:08 f m

   Synd att du sett sånt o det är ju fel det är aldrig offrets fel men i alla grupper finns tyvärr avarter men många är ju inte så utan flertalet feminister är mycket bra.

   Reply
  2. Matilda februari 4, 2016 at 8:32 f m

   Vad sägs om att inte bilda uppfattningar kring vad du läser i tidningen och kanske gå ut i verkligheten och snacka lite med människor istället. Då hade du, förmodligen, sett att det inte går att dra all över en kam eftersom världen är uppbyggd av INDIVIDER inte av GRUPPER. Lycka till!

   Reply
 15. Mathilda januari 31, 2016 at 12:04 e m

  Du växer och växer i mina ögon paow, tror fler tänker likadant som mig! TACK för du belyser detta, det är otroligt viktigt att komma ihåg att många av de småpojkar som flyr sina länder även vill komma ifrån dessa saker.

  Reply
  1. Maria g februari 2, 2016 at 12:10 f m

   Ja o komma till en modern värld med hopp och få må bra. Utan förtryck och andra nedslående handlingar ja det är en tuff värld vi lever i för tuff.

   Reply
 16. Annette februari 2, 2016 at 5:53 f m

  Det är så sjukt och det äcklar mig!!! Ska aldrig få gå till så någon stans i världen! Bara sjukt att man ens har det i tankarna att man skulle vilja hänga på 10 andra fega män som tror dom är så ”häftiga” Usch!!!!!

  Reply
 17. Anna februari 10, 2016 at 10:28 e m

  Invandrarkillen i min klass ä så jävla diskriminerande mot tjejer. Han bytte slöjd grupp för att han va den enda killen, och vägrar att ens sitta bredvid tjejer eller prata med kvinnliga lärare!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *