Magsjuk?

Godmorgon tjena hallå! Eller god eftermiddag?

Det bästa med att vara bloggare är att man kan sova typ hur länge man vill. Dock så vaknade jag redan vi kl 11. Är ju rätt dålig på att berätta om personliga saker numera. Men jag levde som sagt rätt destruktivt innan, festade mycket osv. Men jag gav mig fan på att bli bättre, ta mer hand om mig själv. Så jag har nu blivit vegan och lugnat ner mig rejält när det kommer till festande. Jag äter mycket bättre och mer mat nu så att jag börjat få mer lyster i huden. Och det går framåt, men det går sakta. Men jag mår så mycket bättre nu än innan, och jag sover bättre.

Dock igår så tror jag att jag var magsjuk, eller matförgiftad kanske. Eller så ballade min mage ur. Gjorde en juice med 10 kwiis i och typ 1 citron samt så åt jag en glasnudel sallad med MASSOR utav chili. Så min mage ballade ur och jag bara kräktes och kräktes. Så igår så blev det bara blåbärssoppa. Men nu så känner jag mig hur kry som helst!

Nu ska jag hoppa in i dushen. Hörs snart! 

   
 

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *