Magsjuk?

Godmorgon tjena hallå! Eller god eftermiddag?

Det bästa med att vara bloggare är att man kan sova typ hur länge man vill. Dock så vaknade jag redan vi kl 11. Är ju rätt dålig på att berätta om personliga saker numera. Men jag levde som sagt rätt destruktivt innan, festade mycket osv. Men jag gav mig fan på att bli bättre, ta mer hand om mig själv. Så jag har nu blivit vegan och lugnat ner mig rejält när det kommer till festande. Jag äter mycket bättre och mer mat nu så att jag börjat få mer lyster i huden. Och det går framåt, men det går sakta. Men jag mår så mycket bättre nu än innan, och jag sover bättre.

Dock igår så tror jag att jag var magsjuk, eller matförgiftad kanske. Eller så ballade min mage ur. Gjorde en juice med 10 kwiis i och typ 1 citron samt så åt jag en glasnudel sallad med MASSOR utav chili. Så min mage ballade ur och jag bara kräktes och kräktes. Så igår så blev det bara blåbärssoppa. Men nu så känner jag mig hur kry som helst!

Nu ska jag hoppa in i dushen. Hörs snart! 

   
 

(Visited 26 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Dedu januari 27, 2016 at 4:41 e m

  Du är hur vacker som helst!

  Reply
 2. S januari 27, 2016 at 4:59 e m

  Så bra att du blivit vegan, det är bästa! hoppas verkligen att det är för evigt 🙂

  Reply
 3. s januari 27, 2016 at 5:59 e m

  i assume, tristisar som ej nått din mentala level, kände
  sig ”hotade” å personligt förnärmade(!!) av dina personliga
  detaljer.. så d bestraffade dig m ganska obefogad kritik
  så nu berätta du knappt nått personligt =/ huannamej =(((((( sYnd.

  ha alltid hört man ska äta frukt för sig
  den smälter fort
  blandar man den m regular food, kan den ruttna ist för digest.. uhumm. .89-

  Reply
 4. Emelie januari 28, 2016 at 9:00 f m

  Kan du inte lägga upp lite vegansk mat du lagat? Har också precis blivit vegan så kul med lite tips 🙂

  Reply
 5. sara januari 29, 2016 at 9:43 e m

  Så himla kul att du blivit vegan! Man märker så stor skillnad på kroppen, man känner sig inte lika ”tung” efter att ha ätit, hyn blir så bra, naglar och hår blir mycket starkare (efter 6 mnd typ) och INGEN ÅNGEST över att ha ätit något som har haft en mamma.
  Lycka till och stay strong! 🙂

  (eft tips är att bli med i veganer i sverige på facebook)

  Reply
 6. Anna februari 2, 2016 at 4:22 e m

  Heja dig som blivit vegan! Kan du inte peppa fler att bli det? Så kul att Jeppe också är det! Kram!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *