3 Comments

 1. Maria februari 16, 2016 at 6:14 e m

  Vad kul o få se gulliga bilder ja åren
  Går o så är det ha det fint.

  Reply
 2. Linnéa februari 16, 2016 at 9:34 e m

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland! Nu med en egen webbadress – linneaelisabet.se , samt helt ny design! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in! Kramar!

  Reply
 3. s februari 17, 2016 at 10:15 e m

  SNigg hon va din ven når hon var ung spec
  Va d inte t Hon som blev stripper sen b. No

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *