Fixar dag. 

Idag så har jag haft en riktig fixar dag. Har känt mig så risig efter all fest. Hade ju en nykter månad men det tog jag ju igen kan jag säga. 

Kommer även att flytta från min lägenhet på Götgatan pga av att det är för stökigt på nätterna där. Så idag har jag även vart och fixat med mina gamla nycklar och snart så ska vi hämta min bror på dagis. Min lillebror går i skolan där vi har landställe, så min pappa åker alltså varje dag fram och tillbaka från Östermalm för att hämta och lämna honom. Världens bästa pappa 

 <3 snart så blir det thaimat hos pappsen med syskonen. En före och efterbild på mina fransar som jag gjorde hos http://swedishnatural.se   
 

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - VECANS LISTA Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *