Något man gör över lunchen.

Kom precis hem från Forma vita, har vart och gjort botox. Någon som tydligen ska vara väldigt tabu fyllt ifall man  är ung. Så det är bara fula människor med häx näsor och tjejer som är lika platta som pannkakor som får fixa till sig? Nä fin som man är? Nej fan, snyggast vinner. Och jag är sååå mkt snyggare nu med botox än utan.

Idag så är det 2016, året då Kim Khardashian är typ kändaste i världen. Och om släppte en amatör porrfilm med en känd basketspelarares lillebror. Folk dör hela tiden. Så varför bryr sig folk om jag gör lite botox på lunchen? 

   

(Visited 80 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. L februari 18, 2016 at 1:04 e m

  Fast nej. Fixa potatisnäsan och hängpattarna istället för att spruta in onödig botox, då hade du blivit snygg.

  Reply
 2. Ellen Perfekt februari 18, 2016 at 3:36 e m

  Hej! Jag är en 13årig tjej som bloggar på Spotlife. Jag bloggar om min vardag men också åsikter och tankar! Kika jättegärna in och säg hej! ellenperfeekt.spotlife.se
  MVH Ellen Perfekt

  Reply
 3. nansi februari 18, 2016 at 4:33 e m

  Decadent!!
  Hur kan man spilla ut sitt liv på det sättet?
  Du kämpar mot naturen, mot dig själv…………..Träna hjärnan är kanske någonting för dig?
  Tragiskt!!!

  Reply
 4. Vij februari 18, 2016 at 6:07 e m

  Kan va intressant för dig att veta om du e vegan.. Tyvärr så testas alla botox sprutor på djur innan dom får lov att användas : …

  Reply
 5. Linnea februari 18, 2016 at 7:31 e m

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland! Nu med en egen webbadress – linneaelisabet.se, samt helt ny design! Bloggen är under en ”explosion” och håller just nu att växa sig bland de största. Häng med i utvecklingen ni med! Min blogg är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in! Kramar!

  Reply
 6. Ellen februari 19, 2016 at 1:35 e m

  0 kommentarer, uppenbarligen ingen som bryr sig. 😀

  Reply
 7. jen februari 19, 2016 at 1:53 e m

  Vad kostar det att göra? 🙂

  Reply
 8. Allie februari 19, 2016 at 4:01 e m

  Känd sångerskas lillebror. Ray J är sångerskan Brandys lillebror.. Just saying

  Reply
 9. Emma februari 20, 2016 at 4:08 e m

  Jag är tjugo och har en såkallad ”häxnäsa” som jag är otroligt ledsen över att jag har då jag känner jag inte trivs i de, ditt inlägg gjorde ju det bättre med…

  Reply
  1. . februari 22, 2016 at 8:10 e m

   Jag tycker inte att du ska vara ledsen över din näsa! Vem är det som bestämmer hur en snygg näsa ser ut? Det finns inget som säger att en liten näsa är det som måste vara snyggast! Det finns massa modeller och personer som anses extremt vackra med krokiga näsor! Det kan vara jättesvårt att inte haka upp sig på en sak med sig själv, jag gjorde det under många år (jag har också en sån näsa) men jag har lärt mig att se att det är vackert också! Det är också viktigt att se helheten när man kollar på sig själv! Jag ville jättegärna operera min nästa under en lång tid men jag skulle aldrig göra det i dagsläget för då skulle jag inte ha det utseendet jag har! Jag hoppas att du lär dig att tycka om din näsa!!:) Ha det bra!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *