Jag gillar Zara Larsson.

Hon är ett wild child från överklassen, och jag bara älskar det. Det finns inget bättre än när vackra flickor från stan berättar öppet om sina vilda liv, sex och fest. Det är så charmigt och kaxigt på något sätt.

Det värsta jag vet är unga tjejer som skyller ifrån sig och inte pratar öppet om så vardagliga saker som sex och mens för att dom är för pryda.

GO ZARA!

(Visited 22 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Felicia mars 24, 2016 at 11:52 e m

    Skulle inte kalla tjejer pryda bara för att de inte är lika öppna med att prata om sex som vissa andra är. Du som är feminist borde precis som Zara lyfta upp kvinnor och inte sätta etiketter på dem tjejer som inte beter sig likadant: istället kanske de här tjejerna behöver mer uppmuntran och förstå att det faktiskt är OK att prata om vad fan man vill! Så länge man gör det för sig själv 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *