Blindtarmen

För ungefär 13 månader sedan så fick jag extremt ont i magen när jag befann mig i Orlando i Florida. Jag trodde då att det var magsjuka eftersom jag ätit rå fisk timmarna innan . Men jag blev aldrig dålig i magen utan istället så efter timmar av intensiv smärta så började jag må illa. Sen började jag kräkas, jag tror att jag kräktes ca 20 gånger på en timma. Så jag kände att något var fel.

Så mitt i natten så väcker jag min vän Emelie som jag bor hos och säger att jag måste nog in till sjukhuset, det känns som något inte är rätt. Och vi sätter oss i bilen och kör därifrån, resan tar ungefär 40 min. Och vi stannar så att jag får kräkas ett par gånger. Sen när vi kommer fram så börjar det göra ännu ondare i magen. Dom ber oss vänta och i väntrummet sitter det en jätte tjock tjej med två barn, och en jätte lång kille som är helt sönderslagen. Det ser ut som han vart ute och bråkat och att han flickvän satt där och såg ledsen ut. Typiskt sånt man kan tänka sig i USA. Sen så får jag iallfall komma in. Dom gav mig dropp och illamående medecin som gjorde mig hög som ett hus. Dom gjorde en massa möjliga tester på mig. Och eftersom jag hade ont i hela magen så kollade dom inte blindtarmen alls i början. För då brukar man få ont på höger sida.

Och dom såg att mina värden sänktes mer och mer och då kör dom in mig till röntgen, där dom sprutar in något medel i mig som gör att jag blir helt varm. Sen kör dom tillbaka mig i i rummet och då kommer en nurse in och ger mig morfin som gör mig ÄNNU högare. Sen kommer en läkare in och säger att min ”appendix” är i jätte dåligt skick. Och att dom tror att den har brustit. Så dom måste operera mig omgående. Sen tar det ca 10 min innan dom söver ner mig.

När jag vaknar så har jag inte ont längre.Men känner mig väldigt uppsvullen och har ont i kisseriet. Då har dom alltså gjort en titthåls operation där dom fyllt hela buken med luft som inte kom ut, och det var nästan värre än att ha ont i magen. Sen så var jag hög och arg för att dom hade tryckt upp en kateder i mitt urinrör utan att fråga. Och hur fan skulle jag kunna vara kissnödig om jag spytt i 12 timmar och inte fått i mig en droppe vatten. Så när jag är arg så ger dom mig ännu mer medel som gör att jag blir hög som ett hus, alltså jag trodde att Kim khardashian var utanför. Haha lite kul. Sover kvar på sjukhuset och kollar netflix och sover, samt äter skitäcklig sörja. Sen fick jag åka hem.

Är sjukt tacksam över att jag hade mina fina vänner Emelie och Alva där. Samt Emelies familj. Tack <3

IMG_1736 IMG_1731 IMG_1720 IMG_1729 IMG_1734 IMG_1750 IMG_1726

(Visited 128 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Nicki mars 22, 2016 at 12:58 e m

  Du är så härlig när du skriver! Klart att du har ont i kisseriet när de tryckt upp en KATEDER!
  Och kateter får man alltid vid narkos, det är inget de ber om lov för. Hur kul vore det att vakna och ha kissat ner sej? Även om du kräkts finns det urin i blåsan, det du kräks kommer ur magsäcken.

  Reply
 2. Maria mars 22, 2016 at 3:27 e m

  Jag tagit bort njut scen o gallsten o få gallstensanfall ja det är det värsta o fick morfin. Usch vad man kan råka ut för. Läste i en tidning att Daniel din vän har misshandlats inte klokt i så fall han verkar ju så jättefin. Kramis.

  Reply
 3. Maria mars 22, 2016 at 3:28 e m

  Ska stå njursten men hur det kan bli.

  Reply
 4. Linnea mars 23, 2016 at 5:31 f m

  Vill också bli sjuk om man får en ballong då!

  Reply
 5. jon mars 23, 2016 at 1:21 e m

  ”Har inte fått en droppe på 12 timmar”.

  -Lägger upp bild på en 5 liters dropp påse.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *