Tatueringen

Godmorgon på er.

Känns skönt att jag äntligen vänt rätt på dygnet lite. Min dyngsrytm varierar efter mitt leverne. Men nu har jag bestämt mig att jag vill festa mindre och fokusera på det som är viktigt. Vilket känns moget av mig. Jag känner inte heller den här ilande känslan i kroppen av att vilja åka utomlands utan börjar trivas med tillvaron vilket är stort för mig. För några månader sedan så sket jag bara i allt. Jag hade lätt kunnat skita i att betala hyran och bara åka iväg. Som tur är så gjorde jag ju aldrig det! Men nu trivs jag iallafall och har lite planer på G som jag börjar att ta tag i redan ikväll.

Men nu har jag tänkt att jag ska börja röra lite mer på mig också. Så nu ska jag ut och springa. Skönt!

19 åriga jag. Precis innan jag började tatuera mig.

Bild-2011-11-14-kl.-01.25-21

Och den här bilden har nog många tjejer dyrkat. Det som fick än att inse hur jävla sexigt det är med gaddar!

248755_10150200864575025_3114598_n

(Visited 57 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *