Jag har psoriasis.

Och jag tror att alla vet det. Men jag vill lägga upp bilderna för att visa att man inte behöver skämmas. Att man är vacker ändå.

Våga visa dina prickar.

Godmorgon förresten.

20130528-23030820140621-183448 20140811-070012 ImageVaultHandler IMG_2449IMG_2570IMG_2605

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (12)
 • Esme

  Du är jättefin Palin <3

  • jan-eskil eskilsson+

   Hej jag har haft psoriasis i 10 år och har köpt medesin för mer än 25 tusen kronor i december var jag på semester och de kom fram en dam till mej och kollade på mina armar och hon sa att detta går att fixa , hon gav mej en flaska med Barnängens olja jag har använt den nu i mer än en månad och nu är 90 % av min psoriasis borta de är helt underbart ni får gärna ring mej och prata 072 73 66 891
   jag heter jan-eskil detta måste alla prova min mail [email protected]

   Hälsning Jan-Eskil

 • Michaela

  Du har rätt man är fin trots psoriasis. 😊Men jag har aldrig riktigt förstått om det blir bättre när du är i solen eller om det blir värre?
  Jag har kronisk urtukaria och hudläkaren säger att det blir bättre i solen för mig. Men mitt problem är att så fort det blir varmt så kliar det över hela kroppen och jag river sönder mig istället.

  Kika gärna in på min blogg 🙂 Senaste inläggen:
  ✔Panikångest och riva upp sår ingen vidare start på dagen 😕
  ✔Innan natt blir till dag!
  ✔Känner mig duktig och mindre duktig😂
  ✔Detta ger mig mycket glädje
  ✔Alldeles för snuskigt 😳
  ✔Min såkallade pappa!

  nouw.com/Nordengrim

 • Michaela

  Du har rätt man är fin trots psoriasis. 😊Men jag har aldrig riktigt förstått om det blir bättre när du är i solen eller om det blir värre?
  Jag har kronisk urtukaria och hudläkaren säger att det blir bättre i solen för mig. Men mitt problem är att så fort det blir varmt så kliar det över hela kroppen och jag river sönder mig istället.

  Kika gärna in på min blogg 🙂 Senaste inläggen:
  ✔Panikångest och riva upp sår ingen vidare start på dagen 😕
  ✔Innan natt blir till dag!
  ✔Känner mig duktig och mindre duktig😂
  ✔Detta ger mig mycket glädje
  ✔Alldeles för snuskigt 😳
  ✔Min såkallade pappa!

  nouw.com/Nordengrim

 • Lackii

  Har själv psoriasis men har faktiskt bara blommat ut 1 gång riktigt ordentligt på mig. Men jag måste faktiskt säga att jag tycker det är rätt charmigt! 🙂

 • Nathalie

  Du är jättevacker!! Önskar att ingen skulle behöva skämmas! <3

 • Isabelle

  Lika snygg som alltid , med lr utan psoriasis 🙂

 • Erika

  vacker ”trots” psoriasis skulle jag inte säga, snarare höjer skönheten! Jag tänker på en sago mylittlepony när jag ser dina slanka ben med klackar och prickar på, kommer på mig själv med att vela ha snarare (rent utseendemässigt) :-* Beautiful.

 • S

  Jag ser mig själv som en gepard eller leopard….

 • jan-eskil eskilsson+

  Hej jag har haft psoriasis i 10 år och har köpt medesin för mer än 25 tusen kronor i december var jag på semester och de kom fram en dam till mej och kollade på mina armar och hon sa att detta går att fixa , hon gav mej en flaska med Barnängens olja jag har använt den nu i mer än en månad och nu är 90 % av min psoriasis borta de är helt underbart ni får gärna ring mej och prata 072 73 66 891
  jag heter jan-eskil detta måste alla prova min mail [email protected]

  Hälsning Jan-Eskil

 • Eva Nyblom

  Hej, Intressant blogg du skriver. Jag jobbar med språklig validering och undrar om du kan tänka dig att deltaga då jag söker efter personer med psoriasis. Om du svarar på min email så ger jag dig mer information. MVH Eva

 • Sara

  Hej
  Har du hört talas om / provat Naftalan?
  Är du intresserad- mejla mig gärna
  Vh Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *