Jag har psoriasis.

Och jag tror att alla vet det. Men jag vill lägga upp bilderna för att visa att man inte behöver skämmas. Att man är vacker ändå.

Våga visa dina prickar.

Godmorgon förresten.

20130528-23030820140621-183448 20140811-070012 ImageVaultHandler IMG_2449IMG_2570IMG_2605

(Visited 1 257 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. Esme mars 21, 2016 at 9:44 f m

  Du är jättefin Palin <3

  Reply
  1. jan-eskil eskilsson+ januari 28, 2017 at 9:08 f m

   Hej jag har haft psoriasis i 10 år och har köpt medesin för mer än 25 tusen kronor i december var jag på semester och de kom fram en dam till mej och kollade på mina armar och hon sa att detta går att fixa , hon gav mej en flaska med Barnängens olja jag har använt den nu i mer än en månad och nu är 90 % av min psoriasis borta de är helt underbart ni får gärna ring mej och prata 072 73 66 891
   jag heter jan-eskil detta måste alla prova min mail [email protected]

   Hälsning Jan-Eskil

   Reply
 2. Michaela mars 21, 2016 at 10:08 f m

  Du har rätt man är fin trots psoriasis. 😊Men jag har aldrig riktigt förstått om det blir bättre när du är i solen eller om det blir värre?
  Jag har kronisk urtukaria och hudläkaren säger att det blir bättre i solen för mig. Men mitt problem är att så fort det blir varmt så kliar det över hela kroppen och jag river sönder mig istället.

  Kika gärna in på min blogg 🙂 Senaste inläggen:
  ✔Panikångest och riva upp sår ingen vidare start på dagen 😕
  ✔Innan natt blir till dag!
  ✔Känner mig duktig och mindre duktig😂
  ✔Detta ger mig mycket glädje
  ✔Alldeles för snuskigt 😳
  ✔Min såkallade pappa!

  nouw.com/Nordengrim

  Reply
 3. Michaela mars 21, 2016 at 10:08 f m

  Du har rätt man är fin trots psoriasis. 😊Men jag har aldrig riktigt förstått om det blir bättre när du är i solen eller om det blir värre?
  Jag har kronisk urtukaria och hudläkaren säger att det blir bättre i solen för mig. Men mitt problem är att så fort det blir varmt så kliar det över hela kroppen och jag river sönder mig istället.

  Kika gärna in på min blogg 🙂 Senaste inläggen:
  ✔Panikångest och riva upp sår ingen vidare start på dagen 😕
  ✔Innan natt blir till dag!
  ✔Känner mig duktig och mindre duktig😂
  ✔Detta ger mig mycket glädje
  ✔Alldeles för snuskigt 😳
  ✔Min såkallade pappa!

  nouw.com/Nordengrim

  Reply
 4. Lackii mars 21, 2016 at 10:44 f m

  Har själv psoriasis men har faktiskt bara blommat ut 1 gång riktigt ordentligt på mig. Men jag måste faktiskt säga att jag tycker det är rätt charmigt! 🙂

  Reply
 5. Nathalie mars 21, 2016 at 2:32 e m

  Du är jättevacker!! Önskar att ingen skulle behöva skämmas! <3

  Reply
 6. Isabelle mars 21, 2016 at 7:04 e m

  Lika snygg som alltid , med lr utan psoriasis 🙂

  Reply
 7. Erika mars 22, 2016 at 1:32 e m

  vacker ”trots” psoriasis skulle jag inte säga, snarare höjer skönheten! Jag tänker på en sago mylittlepony när jag ser dina slanka ben med klackar och prickar på, kommer på mig själv med att vela ha snarare (rent utseendemässigt) :-* Beautiful.

  Reply
 8. S oktober 1, 2016 at 10:11 f m

  Jag ser mig själv som en gepard eller leopard….

  Reply
 9. jan-eskil eskilsson+ januari 28, 2017 at 9:04 f m

  Hej jag har haft psoriasis i 10 år och har köpt medesin för mer än 25 tusen kronor i december var jag på semester och de kom fram en dam till mej och kollade på mina armar och hon sa att detta går att fixa , hon gav mej en flaska med Barnängens olja jag har använt den nu i mer än en månad och nu är 90 % av min psoriasis borta de är helt underbart ni får gärna ring mej och prata 072 73 66 891
  jag heter jan-eskil detta måste alla prova min mail [email protected]

  Hälsning Jan-Eskil

  Reply
 10. Eva Nyblom september 14, 2017 at 1:55 e m

  Hej, Intressant blogg du skriver. Jag jobbar med språklig validering och undrar om du kan tänka dig att deltaga då jag söker efter personer med psoriasis. Om du svarar på min email så ger jag dig mer information. MVH Eva

  Reply
 11. Sara oktober 16, 2017 at 11:20 f m

  Hej
  Har du hört talas om / provat Naftalan?
  Är du intresserad- mejla mig gärna
  Vh Sara

  Reply
 12. Oskar mars 15, 2019 at 4:45 e m

  Du har en autoimmun sjukdom. Ät enligt det autoimmuna protokollet AIP så kommer det att bli bättre. Finns bra böcker både på svenska och engelska om detta.

  Reply
 13. Z mars 15, 2019 at 5:12 e m

  Sluta upp med orent leverne, skippa alkohol, droger och stekt, fet, friterad mat.
  Börja ta hand om dig genom motion och bra kost.
  Grönsaker, fisk, kyckling..

  Reply
 14. Sofia mars 15, 2019 at 6:02 e m

  Pröva carnivore diet. Jag har psoriasis och gjort det nu i bara 4 veckor . Vad hårt i början men ser enorm skillnad.
  Huden är len igen.
  Kräver mental styrka men är värt det!
  Jag har en coach online – origins of vitality nutrition.
  Kolla han på Instagram.

  Reply
 15. Jan mars 15, 2019 at 6:05 e m

  Jag har också psoriasis, men har fått behandling med ett läkemedel som heter Stelara. Har kört på det i ett år och min psoriasis är nu i stort sett borta.

  Reply
 16. Lena mars 15, 2019 at 6:21 e m

  Hej det kan finnas en salva som kan hjälpa dig skriv till mig på min blogg så berättar jag mer om den salvan

  Reply
 17. Joakim mars 15, 2019 at 6:32 e m

  Hej! Man här, du är ju ganska tatuerad, det är väl mer ”störande” än din psoriasis? Alltså en tjej kan va vit, brun, fräknig, tatuerad, det kan va fint kan man tycka allting, och du är lite prickig, det är ju inte värre än nåt av det tidigare uppräknade, alltså menar jag att det är bara som du råkar vara och gör dig inte mindre vacker, ser ju snyggt ut, som ett mönster, eller som om du tatuerat ett mönster. Du skulle lätt kunna va fotomodell med fläckar, skulle inte förvåna mig om ett gäng tjejer just nu funderar på hur de skulle kunna se likadan ut som du och hur man kan få en släng psoriasis. Så om det inte besvärar dig låt det va, det ser jättebra ut.

  Reply
 18. Cathrin mars 15, 2019 at 7:26 e m

  Det forskas mycket om psoriasis..Har hört att man bör kolla upp blodets status för att inte riskera hjärtinfarkt om man har svår psoriasis.. Vet inte om det görs överallt?

  Reply
 19. Mona mars 15, 2019 at 10:11 e m

  Såg du hade mycket psoriasis nu. Jag har själv levt med helvetet sedan 1995 och legat inne mkt pga den men även lederna. Bodde utomlands mellan 2010-2015 och slapp alla jävla mediciner å krämer/salvor etc. detta pga solen å klimatet såklart men även ett biologiskt läkemedel som heter Stelara. Detta får vi som har väldigt svår psoriasis tyvärr tar den inte på lederna men jag mådde ganska bra på den framförallt huden, liter skov då å då men inget som inte gick hantera. Men tyvärr med åren så blir lederna sämre så nu fick jag en som heter cosentyx som även biter på lederna.
  Har varit fri nu utan skov i huden i hela 1 år. Dessa sprutor är svindyra, men stå på dig och ge dessa namn till din hudläkare.
  Hoppas du blir bra snart.
  Kram Mona

  Reply
 20. Stefan mars 16, 2019 at 3:47 f m

  Hej!
  Prova köpa en olja som säljs av företaget Zinzino den ordnar upp balansen mellan omega 3 o omega 6 + massa nyttigheter från olivolja.
  Detta har hjälpt flera av mina kompisar med betydligt värre psoriasis.
  Tycker det kan vara värt att testa iaf.
  Lycka till

  Reply
 21. Erik mars 16, 2019 at 7:18 f m

  Jag arbetar med psorisisläkemedel och det finns mycket hjälp att få. Har du varit hos hudläkare? Besök annars Stockholm Hud på Odenplan, väldigt duktiga på detta

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *