Ny dag nya tag.

Hej på er! Den här helgen har vart en riktigt stökhelg. Var ute 4a dagar i rad. Dock så tog jag det lungt i Onsdags och i Torsdags så var jag på Sturemiddagen med en vän. Och ja, dom brukar ju bli rätt stökiga. Sen i fredags så vart det fest på Sliver i Karlskrona. Där planet på lördagen gick kl 8a på morgonen. Så ja, då blir man rätt trött.. Sov nästan ingenting. Sen på lördagen så mötte jag upp pappa och min styvmamma och åt på Oysterbar. Där vi åt ostron och drack deras goda skumpa. Det var life! Sen mötte jag upp dom andra på V. Det var kul men idag så har jag mått som jag förtjänat.. Så nu blir det lungt framöver..

Bilder från Karlskrona!

P9380788 P9380796 P9380799 P9380792

(Visited 31 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Elina mars 23, 2016 at 9:55 f m

    Var är din tröja ifrån? Den som är öppen i axlarna! Super fin 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *