Kreditkapad.

Flera gånger under det senaste halvåret så har jag fått en del kreditupplysningar hem. Men eftersom jag fortfarande är en bortskämd snorunge så har jag aldrig riktigt uppfattat vad det är. Typ trott att det är räkningar och dom betalar pappa åt mig. Men fick ett brev från SnabbFinans där dom trodde att någon hade försökt göra en ID-kapning på mig. Där någon försökt ta ett sms lån på 8a tusen kronor. Okej, inte för att var så. Men skulle jag vara desperat efter så lite pengar så hade jag bara smörat för pappa. Så NEJ. Jag har inte försökt ta något lån.

Ringer runt till några kreditupplysnings företag där det handlar om betydligt större summor såsom 50 tusen 75 tusen och 100 tusen. Folk försöker alltså ta lån i mitt namn? Jävla pungkulor. Bara för det så har jag behövt sitt och köa till 5 olika bolag och ringt till polisen. Har tagit mig typ 2 timmar av min tid som hade kunnat gått till att blogga om något roligt. Nä men istället så håller man på och bli kreditkapad..

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. P mars 9, 2016 at 10:17 e m

    Ring till UC (dom som skickar ut kreditupplysningar) och spärra dig där så kommer ingen kunna ansöka om lån i ditt namn! 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *