MONGOLMÄRKEN

Igår så gick jag och hälsade på min pappa på hans jobb och när han ska köra hem mig så ringer hans sambo, som är gravid i nionde månaden, och har panik över att polisen&socialen är hemma hos honom. Så pappa får panik och ber mig följa med hem. Han har ingen aning om vad det handlar, men blir såklart orolig. Han trodde att det handlade om att han hade rest med mycket kontanter, men varför skulle då socialen vara där? Vi kommer fram rätt fort och där inne står två stora poliser, och två soc-tjejer. Dom ber mig att gå in och leka med barnen i ett annat rum medans dom pratar med pappa och hans tjej.

Efter en stund så kallar dom på mig. Då visar det sig att min lillasyster på två och halvt år har börjat på dagis tidigare i veckan. Dom på dagiset har anmält henne till socialen eftersom dom sett märken på henne. Pappa tar då upp henne och visar att på henne rygg så har hon ett MONGOLmärke, som är som ett storkbett, eller födelsemärke. som nästan alla asiatisk barn har. Och vi alla tycker och håller med om att du som barnskötare borde väl för fan veta vad ett mongolmärke är? Hon hade även två små rivmärken på handen som hon fått av min lillebror när dom kivats om leksaker.

Trots detta, att dom visade mongolmärkena på bild från när hon var nyfödd, så var dom ändå tvungna att åka in på ett jävla soc-hem för ”barnets säkerhet”… Men det var ju ett fucking födelsemärken? Era dumma outbildade kossor på dagiset på Nybrogatan!

Så nu sitter min plastmamma, som är i nionde månaden, på ett hem med min lillasyster, bland en massa pundare som inte vet hur man använder en toalett. KUL. Hur funkar Sverige egentligen?

P9380671Efter det så gick jag och pappa tog ett glas vin och snackade skit om äckelfitt-Sverige.

 

(Visited 229 times, 1 visits today)

51 Comments

 1. Selina mars 9, 2016 at 7:57 e m

  Blir lika frustrerad som dig har vart med om liknande händelser helt ofattbart!?

  Men vad har pundare och afrikaner som inte kan gå på toa med det här att göra? Sorry but not sorry, helt fel ord val kring det här sammanhanget.

  Hoppas allt löser sig!

  Reply
 2. Emma mars 9, 2016 at 8:12 e m

  Om du inte gillar ”äckelsverige” så kan du väl dra härifrån, du säger att du hatar sossar men ändå är du den värsta sossen av de alla, skaffa dig en utbildning och ett riktigt jobb som alla andra.

  Reply
  1. Julia mars 9, 2016 at 9:01 e m

   Så sant! Och vadå inte vet hur man använder en toalett? Vet du det? Du har skrivit förut att du alltid glömmer att spola i toaletten vilket är sjukt äckligt och ohygieniskt, precis som du, sossevider.

   svar: Haha sosse? Om man aldrig har sett en toalett, kan det vara svårt att veta hur man använder den.

   Reply
   1. L mars 9, 2016 at 11:20 e m

    Vad har du för ursäkt då?

    Reply
   2. EllenF mars 10, 2016 at 9:34 f m

    Hur många vattentoaletter tror du själv att det finns i Somalien ? Att det tar ett tag att lära sig en helt annan sanitetskultur än sin egen säger väl sig självt ! Inget man automatiskt lär sig sekunden man korsar Sverige . Samma gäller ang. Kvinnosyn från klankultur till västerländsk jämställdhet…

    Reply
    1. Daniel mars 10, 2016 at 10:12 f m

     Om aporna från Somalia inte vet hur man använder en toalett, kan dom lika bra stanna hemma o skita ner gatorna.. Där är inget krig i Somalia.. Alltså har dom ingen laglig rätt att befinna sig här!

     Reply
     1. R mars 10, 2016 at 2:22 e m

      Oj Daniel. Jag antar att du varit i Somalia och själv dragit slutsatsen att där inte finns något krig? Du kanske borde prova några andra ställen att söka information på än Flashback.

     2. R mars 10, 2016 at 2:25 e m

      Paow, hur kommer det sig att du låter såna här kommentarer som Daniels ovan publiceras? När man skickar en kommentar står det ”inväntar granskning” vilket ju får det att låta som att någon godkänner/släpper igenom kommentaren.

      Daniels påstående är ju om inte hets mot folkgrupp så åtminstone väldigt otrevligt.

    2. Sandra mars 13, 2016 at 5:35 e m

     Om det är krig i ett land åker ju inte flera tusen tillbaka för att det inte är tillräckligt med ”lyx” i Sverige. Dumma jävlar det är inte alla som flyr krig eller bor i kriget. Läs på!

     Reply
   3. pong mars 10, 2016 at 5:22 e m

    julia ta ditt niggerlover snack å stick. whitetrash vider

    Reply
  2. Malin mars 9, 2016 at 9:30 e m

   Men snälla… hon är ju frustrerad över vad som hände. Sen att du drar in sossarna haha, var fan fick du de ifrån? I’m just wondering. Dra från hennes blogg om det det inte passar…

   Reply
   1. L mars 9, 2016 at 11:29 e m

    Vadå Paow är ju den största sossen av dem alla, hon lever ju på sin pappas pengar och har inget riktigt jobb och ändå har mage att kalla andra för sossar med riktiga jobb och egna pengar. Och sen när bloggkarriären och dokusåpornas tid är över kommer hon säkert leva på skattebetalarnas pengar eftersom henne pappa kommer inte vara dum nog att anställa en oseriös människa som henne. Paow=Sverige största Sosse.

    Svar: haha vadå lever på min pappas pengar? Min pappa gillar att ge mig pengar så jag kan spara mina egna. Jag får lön varje månad 🙂 och jag betalar garanterat mer i skatt än vad du gör. Så kom inte och kalla mig sosse hah. Det här var typ den elakaste kommentaren jag fått. Jag har ett eget företag. Så nej, jag är så blå som man bara kan bli.

    Reply
  3. Oskar mars 9, 2016 at 10:59 e m

   Om äckelsossarna inte styrt Sverige så hade man sluppit äckliga afrikaner och onormala förhållanden på sådana ”soc-hem”
   Så glorifiera inte sossarna ditt dumma helvete

   Reply
 3. Maria mars 9, 2016 at 8:19 e m

  Men i bland förstör dom för människor i stället för o hjälpa. Är Sverige ett u land? Verkar ju som 1800 talet
  Har dom gjort fel skulle ni gå vidare med det.

  Reply
 4. Ida Margareta mars 9, 2016 at 8:35 e m

  När min lillasyster kom till Sverige (adopterad ifrån Kina) skedde samma sak. Dock blev inte soc inkallade. Men det såg ut som hon hade blåmärken på ryggen & vi fick gå till en läkare i Sverige för att fö förståelse för vad detta var.
  Asså detta är helt jävla fucked att dom är så jävla outbildade att dom gör på detta vis. Fyfan för Sverige atm!
  Hoppas att det löser sig & när det gör det INTE OM UTAN NÄR det löser sig anmäl dagiset. Jävla idioter!!

  Reply
 5. Michaela mars 9, 2016 at 8:37 e m

  Men herregud! Jag blir så förbannad när jag läser detta. Jag ät barnskötare (dock sjukskriven nu) och på den förskolan jag arbetade på hade vi många barn med mongolmärket, jag vet exakt vad det är.. Min pappa har två barn med en thailändska och mina systrar har också märken. Sedan när jag gick utbildning till barnskötare så fick vi faktiskt lära oss om sådant här. Var barnskötaren i den yngre generationen eller äldre? Hur som helst så SKA alla barnskötare ha koll på sånt! Rivsår är vanligt hos barn. Va i helvette höll den där barnskötaren på med? Pinsamt och en skam e precis va det är.

  Kika gärna in på min blogg 🙂 Senaste inläggen
  Please visit my blog. I Have a Google Translate Button on the left side on my page. Welcome To A Journey Trough My Wicked Mind!

  ✔ Tror du också på det övernaturliga?
  ✔ Ett välmående är A och O
  ✔När det gör så ont att du inte kan andas – Det är då du vet att du lever
  ✔Att sälja sig själv
  ✔ Vinna över missbruk genom förebild
  ✔Varför är jag så fascinerad av vampyrer?

  nouw.com/Nordengrim

  Reply
  1. Elin mars 12, 2016 at 8:29 f m

   Jag är förskollärare (blev klar december förra året) och har inte fått lära mig något om olika utslag & märken. dock får vi gå på BVC några timmar per år för att få info.. men jag tycker att man kan ju använda sunt förnuft iaf.

   Reply
 6. Anonym mars 9, 2016 at 10:43 e m

  Queen

  Reply
 7. Eric mars 10, 2016 at 12:06 f m

  Stäm dem om ni nu har bildbevis!!

  Reply
  1. Jimmy mars 10, 2016 at 5:03 f m

   Tror du vi bor i USA?

   Reply
  2. Johanna mars 10, 2016 at 8:27 f m

   Dem kan inte stämmas. Barnskötarna har anmälningsplikt, annars kan de få fängelse upp till två år. Enligt lag får personal inte vända sig till föräldrarna i första hand när det gäller våld, i dessa fall ska socialen kopplas in och en orosanmälan ska göras. Därefter ligger alla beslut på socialtjänstens bord.

   Sen att det inte handlade om våld i detta fall var ju jätte bra! Tycker snarare det är socialens fel att fortsätta utredningen när det bara rörde sig om ett födelsemärken?

   Svar; fast som utbildad barnskötare så borde man kanske lära sig att se skillnad på födelsedagsmärkem och blåmärken? Eller set kanske bara är jag

   Reply
   1. Johanna mars 13, 2016 at 10:01 f m

    Fast varken förskollärare eller barnskötare är medicinsktutbildade? Sedan bör man använda sunt förnuft men personalen behöver alltid ta det säkra före det osäkra.

    Reply
 8. Sandra mars 10, 2016 at 3:38 f m

  Herregud så JÄVLA svartsjuka människor ni är på paow skaffa er ett liv men ni tycker hon är det ena och det andra vf läser ni hennes blogg och artiklar m.m jo för att ni är fett beroende och vill vara precis som hon och alla desa svart sjuka brudarna som kommenterar onödiga kommentarer get a life BITCHES ni önskar ni hade haft hennes pengar eller en papppa som hennes men tyvär och då i stället så måste ni vara så jävla kaxiga bakom era jävla telefoner och dataskärmar

  Reply
  1. Maria mars 10, 2016 at 3:51 e m

   Herregud vad du måste må dåligt!!

   Reply
 9. R mars 10, 2016 at 10:43 f m

  Varför åkte din pappa inte med till hemmet? Hans ungar har precis blivit omhändertagna och han låter sin höggravida sambo åka dit ensam med dem för att själv gå ut och dricka vin.

  Jag förstår inte varför du riktar ilskan mot ”barnskötarna”. De har gjort sitt jobb. De ska inte utreda varför ett barn har ett märke, det ska socialtjänsten göra och socialtjänsten har placerat barnen på ja, vad det nu är för ställe du försöker beskriva. Då får du ju vara arg på soc istället.

  Barnskötare och förskollärare är inte medicinskt utbildade och det står ingenstans i läroplanen eller andra styrdokument att de ska veta vad ett mongolmärke är. Det skulle ju tvärtom kunna vara väldigt farligt om de diagnosticerade andra blåmärkesliknande saker som mongolmärken när det kunde rört sig om skada efter barnmisshandel. Syftet med den vida anmälningsplikten är ju att fånga upp barn som far illa och ja, då kan det bli fel ibland men de flesta av oss är överens om att det är värt det för de ungarnas skull (de som verkligen blir misshandlade).

  Tråkigt att det blev så här, men varför kalla folk för ”dumma outbildade kossor”? De är inte dumma, de har följt lagen. Om de är outbildade eller inte vet varken du eller jag. Vad jag vet anställs bara människor på förskolor, inte kor.

  Reply
  1. Sanna mars 10, 2016 at 12:41 e m

   håller med dig till 100%, kunde inte skrivit det bättre själv. Det är paow som är outbildad och har noll koll i det här fallet, inte barnskötarna.

   Reply
  2. Jonna mars 10, 2016 at 1:23 e m

   Det är oerhört outbildad att i dagens Sverige inte känna till vad ett mongolmärke är. Alla asiatiska barn föds med det och sitter ovanför rumpan/ryggslutet. Det brukar blekna med ålern dock. Arbetar man med barn så bör man absolut känna till detta. Det ärt sjukt outbildat. De börjar hennes förskoletid med en anmälan. Förstå förnedringen!

   Reply
   1. R mars 10, 2016 at 2:16 e m

    I min värld är det obildat att inte kunna skilja på orden outbildad och obildad… 😉

    Det står inte i Paows text att personalen inte känner till att mongolmärken existerar. Däremot har alla anställda inom förskola och skola anmälningsplikt för alla barn, asiatiska eller inte. Du har inte sett en bild på hur barnets märke ser ut och det är därför orättvist av dig att uttala dig om kompetensen hos dem som gjorde sitt jobb när de såg dem.

    Reply
  3. Maria mars 10, 2016 at 3:53 e m

   Mycket snack från dej men i det här fallet har Paow o dom andra farit illa fattar du inte det???

   Reply
  4. J mars 10, 2016 at 10:14 e m

   Äntligen en vettig människa!

   Reply
 10. Donky Kong mars 10, 2016 at 11:11 f m

  Flytta då din jävla kossa! Du är vårt lands baksida. Tyckte bra om dig, men nu är du inte ens värd att få vara här i Sverige. Bli för fan kompis med superfittan Trump and MOVE!!

  Reply
  1. Maria mars 10, 2016 at 3:55 e m

   Om någon kallade mej kossa skulle jag polisanmäla fy vad vidrig du är!!

   svar: Bli polisanmäl för att kalla någon för kossa?

   Reply
 11. jennifer mars 10, 2016 at 11:43 f m

  fy fan va tråkigt 🙁 dåligt av dom.. dåligt!!… 🙁

  Reply
 12. /E mars 10, 2016 at 11:57 f m

  Inte första gången socialen rasar familjer… De kunde ge sej på familjer där barnen verkligen far illa istället.. Hoppas allt löser sej för er!

  Reply
  1. R mars 10, 2016 at 12:24 e m

   Kan du inte förklara vad du menar med att socialen ”rasar” familjen? Menar du ras som i etnicitet? Eller ras som att något ramlar?

   Reply
   1. My mars 11, 2016 at 12:37 f m

    /E menar givetvis att socialtjänsten raserar familjer, det var väl inte så svårt att förstå, eller?

    Paow: Har du synpunkter/klagomål på socialtjänstens arbete eller de beslut som tagits kan du vända dig till IVO, JO eller direkt till socialtjänsten i din kommun. Mer info här: http://www.socialstyrelsen.se/lattlast/klagapaochanmalfelisocialtjansten

    Reply
  2. Maria mars 10, 2016 at 3:57 e m

   Javisst rasar ner sådant o blundar för värre händelser så är Sverige.

   Reply
 13. Pernilla mars 10, 2016 at 1:16 e m

  I Love you! Hoppas det löser sig!

  Reply
 14. Jonna mars 10, 2016 at 1:21 e m

  Fy så dåligt av barnskötarna, förutsätter att de inte är utbildade pedagoger!!!? Oavsett så är det vida känt att asiatiska barn har mongolmärken vid ryggslutet som liknar ett blåmärke. Dottern hade alltså gått en vecka på förskola och barnskötarna börjar hennes förskoletid med att anmäla föräldrarna. Vad fint av dem..not! Så sjukt outbildad av personalen att inte känna till mongolmärken när man arbetar med barn!!

  Reply
  1. Sanna mars 10, 2016 at 11:14 e m

   Men snacka om låg inblick i det hela om man tror att pedagoger som inte tog för givet att ett födelsemärke likagärna kan vara ett blåmärke och att det har med deras utbildning att göra. VA!? Är du på riktigt? Vad tror du förskollärare/barnskötare lär sig i utbildningen? Hur olika födelsemärken runt om i världen kan liknas vid blåmärken och därför misstas så i de fallen om man TROR (men inte vet) att det är ett blåmärke så ska anmälningsplikten bortses ifrån? Mm ja vad logiskt att ens ha en då! Om pedagogerna är utbildade eller inte har i detta fall ingen betydelse, de har skött sitt jobb korrekt. Sen att soc, som i nästa steg har ansvaret, kanske väljer att ta ärendet vidare är upp till dem. Bättre att ta det säkra före det osäkra, alla gånger. Speciellt när det är barn inblandade.

   Reply
 15. groda mars 10, 2016 at 3:29 e m

  jobbar på förskola och vi har anmälningsplikt. Och att soc sen väljer att ta med er till deras lokaler är deras val. Flytta från sverige du och din odugliga pappa som inte ens kan följa med sin höggravida fru med deras barn till soc, han väljer att dricka vin istället och lämnar henne i skiten, så han kanske inte borde vara en pappa.

  Reply
  1. Fia mars 10, 2016 at 3:55 e m

   Jag är helt övertygad om att pappan inte FICK följa med då dom antagligen blev placerade på ett hem enbart för kvinnor och barn för dom anser att kvinnan och barnen behöver skydd. Sen om det är befogat eller inte är en annan fråga men vad ska han göra då ? Han får inte följa med till det hemmet, jag hoppad och tror att han redan har försökt att prata med soc men dom fattade detta beslut annars hade barna fått blivit placerade akut i fosterhem. Soc vet ju ingenting om familjen och eftersom en anmälan kommit in så måste dom ju utreda även om det är ett stort missförstånd men det går ju inte att veta innan och dom kanske tror att kvinnan och barnen just nu behöver skyddas

   Reply
  2. Maria mars 10, 2016 at 3:59 e m

   Jaha så grodor jobbar med barn o du je fan i o säga till någon o flytta från sverige det är psykisk misshandel vidrig!!!

   Reply
 16. Felicia mars 10, 2016 at 5:29 e m

  Asså paow var arg det är ju självklart att hon var arg? Man kan slänga ur sig massa ord som man inte menar när man är arg. Precis som de flesta här kränker ner på paow för hon la en dum kommentar, då är min fråga, hur mycket bättre är ni då?

  Reply
 17. M mars 10, 2016 at 8:30 e m

  Det jag tycker är sämst är ju att din pappa inte stannade kvar? Haha, om det var så förjävligt på hemmet och hon är gravid+måste ta hand om två-åringen, varför åkte din pappa för en middag och ett glas vin? Weirddddd

  Reply
 18. Malin mars 10, 2016 at 9:19 e m

  Detta myndighetsmissbruk har inte bara drabbat er, det händer hela tiden att soc går in och kidnappar barn utan bevis! Kolla facebookgruppen Riksföreningen mot tvångsomhändertagande av barn för fler bevis. Dom utsatta är hemskt tacksamma att du uppmärksammar problemet! Mejla om du är intresserad av att höra mer.

  Reply
  1. Penny mars 25, 2016 at 10:54 f m

   Haha, kolla också medlemmarna i den gruppen. Utifrån det så känns det ju rätt rimligt att deras barn blivit omhändertagna. Det var ju en medlem där som uppmanade att de skulle slå sig samman och gå in och förstöra socialkontor. Jo, men så får du nog tillbaka dina barn. 😀

   Reply
 19. Alexandra mars 10, 2016 at 10:43 e m

  Precis så här fungerar socialtjänsten, ingen kommer åt dom. Irriterar du personalen så sitter du i skiten. Å ingen kan ändra på det. Maktlöshet är bara förnamnet. Hoppas att dom slipper LVU med placering. I så fall kan du vinka adjö till ditt yngre syskon. Jobbar med detta i pappavarför. Ser makten och hur vanliga familjer inte längre får vara familjer. All lycka i det korrupta som kommer! Nästa blir att mamman har anknytningsproblem. Bara så ni vet.

  Reply
 20. Sandra mars 13, 2016 at 5:37 e m

  Och sossar, vänster och fi är vidriga. Tur någon är ärlig med det. För konstigare, elakare och hycklande personer finns inte. Största rasisterna som finns.

  Reply
 21. Ingen nasse mars 19, 2016 at 3:35 e m

  Tro inte på allt som din pappa säger. Det ligger troligen mer bakom hela den här historien, än ett ynka mongolmärke.

  Reply
 22. Lisa mars 20, 2016 at 4:23 e m

  Bra att förskolepersonal reagerar. Finns så många barn som utsätts för hemska saker.
  I detta fall var det ju inte så men hellre att det är åt det hållet än att man missar utsatta barn känner jag…

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *