Today!

Gick ändå upp relativt tidigt idag. Fixade lite hemma och sen så var det dags att åka iväg till Forma Vita där jag gjorde en kemisk peeling samt än dermapen behandling som görs med EN MILJON nålstick. På så sätt förs fukt in till huden? Om det gjorde ont? Nja egentligen inte. Känner mig superfräsh i ansiktet och man ser redan hur mycket lyster jag fått. Dock så gick jag runt som en flammig tomat idag i ansiktet, även på mötet jag var på. Men det var okej =) Man blir ju snygg sen 😉

IMG_3908.JPG

IMG_3909.JPGIMG_3912.JPG

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Ingen rolig period av mitt liv..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *