Today!

Gick ändå upp relativt tidigt idag. Fixade lite hemma och sen så var det dags att åka iväg till Forma Vita där jag gjorde en kemisk peeling samt än dermapen behandling som görs med EN MILJON nålstick. På så sätt förs fukt in till huden? Om det gjorde ont? Nja egentligen inte. Känner mig superfräsh i ansiktet och man ser redan hur mycket lyster jag fått. Dock så gick jag runt som en flammig tomat idag i ansiktet, även på mötet jag var på. Men det var okej =) Man blir ju snygg sen 😉

IMG_3908.JPG

IMG_3909.JPGIMG_3912.JPG

Posted in: Okategoriserade

You might also like

Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22 Sandra Lindahl - WANTIES Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Caroline Roxy - Rockstar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *