Ute en sväng.

Hej på er.

Var ute en liten sväng igår. Eftersom att min roomie heller hänger ute i märsta än hemma så har jag vart lite ensam. Kommer även att söka efter en ny roomie till nästa månad. Men det löser sig. Men var hemma till typ kl 12 igår. Sen drog jag ut en sväng och var ute till 3, . Det kändes rätt lagom faktiskt. Men eftersom att jag började dricka så sent så känns det idag. Men äsch, det var kul. När jag kom hem igår så gick jag faktiskt hem och tog tag i en veckas disk och lyssnade på hårdrock(?) Haha. Sen somnade jag som ett litet barn.

Jag och min fina vän Emma 🙂

IMG_3917.JPGMin snygga hatt kommer—-> HÄRIFRÅN<—- Och klänning kommer —>härifrån<—-

(Visited 72 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Weirdo mars 17, 2016 at 7:48 e m

  Men, bara för att ni är roomies, så måste ni väl inte hänga? Hon kanske vill hänga med pojkvän eller göra andra saker. Vad bryr det dig så länge hon betalar hyran? Det måste ju va skönt at ha en lgh för sig själv, men bara betala halv hyra? Dafuq

  Reply
 2. Ebba mars 18, 2016 at 11:03 f m

  Jag letar lägenhet, har kollat på rätt små hittills för jag klarar inte hyran t en lägenhet själv. Hör av dej om du inte hittat en roomie nästa månad. Kram Ebba! Superfin du är i håret btw

  Reply
 3. Ella mars 20, 2016 at 12:46 e m

  Öh va? Jag har också en rommie men vi umgås inte direkt. Det var inte en lekkompis jag sökte efter utan just en roomie. Du verkar ha seriösa issues i livet faktiskt.

  Reply
 4. johanna sandell mars 20, 2016 at 10:42 e m

  hej.. jag kan bli din roomie johanna jawa sandell på Facebook 🙂

  Reply
 5. Vicky mars 24, 2016 at 1:46 e m

  Hittar inte snygga hatten, vet du om den är slut?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *