DU SKA KUNNA GÅ ENSAM

p9390142 p9390145

Idag skulle jag vilja uppmärksamma ett initiativ från två unga Svenska designers, @robinpauliestenberg & @felixahlstrom DU SKA KUNNA GÅ ENSAM. Tröjan jag har på mig är deras gemensamma projekt med målet att uppmärksamma det fruktansvärda sexuella våld som dagligen sker på gatorna och i hemmen. 50% av vinsten för dessa tröjor går till hjälp-organisationen @foreningenstorasyster som hjälper dom som blivit utsatta för våld/våldtäkt både i hemmet och på gatan. Både Felix och Robin skriver under samtliga tröjor för hand och jag vill uppmana alla som köper en tröja att göra detsamma och ladda upp en bild på insta med hashtag #gåensam. Nu ser vi till att bombardera sociala media med detta, ingen skall kunna undgå detta självklara men viktiga budskap! Är ni med mig? 299kr st kostar dom, för att beställa skicka inbox till @felixahlstrom eller @robinpauliestenberg
(Visited 32 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. CAMILLAESI september 18, 2016 at 11:17 e m

  så fint budskap tröjan har! Det är ett sånt sjukt samhälle att det sexuella våldet liksom är vardag nuförtiden :/ Har förresten inte hört om den hjälporganisationen innan, ska kolla in deras insta

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  Reply
 2. Maria september 20, 2016 at 7:17 f m

  Ja vad bra o viktigt. Men att det ska behövas. Det är sorgligt. O verkar bli värre med överfall o kvinnor som far illa. viktigt att vi ställer upp mot andra o det här är ju toppen att du tar upp. Det ska vara respekt som gäller o det måste vi alla våra med på kramis.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *