Nya äventyr och en helvetesnatt.

Jag säger faktiskt godmorgon nu. Har inte kunnat sova något inatt pga av en allergisk reaktion(eller en psoriasis attack). Fick bubblor på hela kroppen som fick min psoriasis att kli mer än vad den redan gjorde, det sög. Låg och grät för att det var så jobbigt så sista utvägen var att ta sömtabletter kl 6 på morgonen. Tycker M har så bra tålamod med mig som verkligen tröstar mig och säger att jag är fin ändå.

Igår kväll innan allt började så mötte jag min agent Sebastian och två söta Paradise-hotell tjejer som han precis signat. Och även bokat inte ett par DJ-lektioner till mig. Så kommer att åka iväg inom kort i en stad nära dig och leverera lite musik nära dig 😉

p9390149 p9390147 p9390146

(Visited 1 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. T september 23, 2016 at 2:24 e m

    Testa atarax de är allergitabletter funkar bra mot klådan under natten. Man blir lite dåsig av den dagen efter. Kan rekommendera den har tagit för eksem på händerna.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *