”hänglås”

Ett gammalt inlägg. Ändå rätt bra. *high five till mig själv*

Jag och min vän satt och snackade lite om vad som egentligen är flickvänsmatrial? Hur ska man vara för att göra någon annan nöjd? Ska man ha ett fast jobb, men man får ju såklart inte tjäna för mycket pengar. För annars kanske mannen i fråga blir rädd, för vårat liv går ut på att pleasa mannen. Man får absolut inte festa varje helg, det spelar ingen roll hur gammal du är. Du får bara dricka vid speciella tillfällen. Juste, man får ju inte knulla på första dejten heller, det spelar ingen roll hur våta dina trosor är. Du vill ju inte låta dina lustar ta över, då kan du riskera att bli kallad slampa. Juste, har du stora pattar får du inte under några omnstädnigheter ha på dig en kort klänning. För klär du dig för utmanande kanske folk ser dig som ett objekt? Speciellt din framtida man. Och vi bryr oss ju så mycket om vem han är just nu.

Låter något av detta relevant? det är så mycket frågetecken, för det är frågor. Nej såklart att det inte är. Så länge du är singel så får man bete sig exat hur man vill, man får ligga med vem man vill,och tro det eller ej. Men ibland så är det okej att bli för full. Ska jag skita i att festa bara för att min framtida man inte vill ha en tjej som legat runt och festat? Nej. Men alla dessa killar som kallar dig för ”inte flickvänsmatrial”, hur beter sig dom då, för senast jag låg med en sådan så var det ömsesidigt, är han enkel då också? Senast en vän till mig så blev hon kallad för ”inte flickvänsmatrial” av en kille som festar 3 dagar i veckan och knarkar lika många. Ligger runt och festar enda till kl 8a på morgonen. Går runt och slösar sina ärvda pengar omkring sig på stureplan varje fredag&lördag. Supercoolt, verkligen.

Så det här är ett finger till alla fuckboys. Hänglås på kuken borde ni ha. Tänk på hur vi tjejer kanske ser på er som släpper till första gången man ses. Horor.

P9380533

Tur att jag är för snygg för att bry mig.

Juste lägger upp den här biilden igen också. Bara för att jag kan.IMG_3686

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Jasmine september 5, 2016 at 1:06 e m

    Du ÄR för jävla snygg, ditt utseende dödar! 👌😍

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *