En nära vän snodde allt jag hade sparat ihop.

Okej. Det här kanske kan ses som en uthägning, eller en falsk anklagelse. Men så får fallet vara. Vi kan börja med att säga såhär, såhär fattig har jag aldrig vart haha. Eftersom att jag bloggat sämst och jobbat med rövhål som dragit ner mig och förstört för mig så har jag valt att lägga bloggen åt sidan. Men nu håller jag på att lösa det. Så det så. Ibland så hamnar man i svackor men då får man helt enkelt bara ta sig upp igen.

I Magaluf så jobbade jag på Grabbarna Grus där jag jobbade som pr/bartender/minglare och jag fick relativt bra betalt med tanke på att man dricker gratis alkohol. Så det använde jag som ”lek pengar” nere i mallis. Och sparade det jag hade på kortet. Sen så fick jag en väldigt dålig lön från bloggen den här månaden så kom på att jag måste spara lite pengar som jag kan ha hemma. Hade alltid alla pengar i väskan som jag gick runt med. Då jag faktiskt inte litar på någon. Visst är det kanske dumt att gå runt med så mycket pengar men jag hade ändå bra koll.

Och så var det en dag. Eric Hagberg och Hemin(Erics kompis) knackade på på min lägenhet och frågade om dom fick ”förkröka” där. Jag sa att jag låg och sov men att det bara var att köra om dom var tysta. Kan även säga att jag bodde helt ensam i lägenheten då och det var bara jag där och min väska låg ute på balkongen. Sen sa dom hejdå och gick. Jag slumrade till en gång. Sen hörde jag att dom gick. Inte mer än så. Sen kom min kille till mig efter att han slutat jobba, vi somnade och sen dagen efter när vi skulle gå ut och käka så tar jag min väska och ska kolla i den. Då är hela mitt kuvert med alla mina pengar borta. Det enda som var kvar var 10 euro. Jag börjar leta hysteriskt i hela lägenheten. För skulle jag tro att min vän skulle sno mina pengar? Nej det fanns inte på kartan. Men sen så ringer jag till både dom var av Erics kompis svarar och sa ” aa det är inte jag så det måsta vara Eric”.. Och Eric sa likadant om honom. Så ja. Någon av dom snodde ju mina pengar. Eller båda två. För när jag pratade med chefen på Grabbarna Grus så förvånade det honom inte eftersom att Eric hade klagat på att han fått för lite pengar.

Jag är bara ledsen för att jag trodde aldrig att någon man känner så väl skulle sno från än.. 🙁

(Visited 867 times, 1 visits today)

23 Comments

 1. Mattias september 5, 2016 at 5:34 e m

  Namen du ha alltid koll på din väska☝🏻️
  Det går säkert har du ingen du kan ringa och be om ett lån?
  Pengar är bäst på kontot, därför uppfanns korten😉

  Reply
 2. Elin september 5, 2016 at 6:09 e m

  Varför hänger du ens ut folk såhär?

  Reply
 3. Petra september 5, 2016 at 6:21 e m

  Fy fan vad illa gjort – helt otroligt!
  Men – det har lärt dig två saker: ett: låt inte folk hänga hemma hos dig om du inte tänker umgås med dem. De har väl andra platser att vara på än hos dig.
  Två: ha aldrig – och jag menar aldrig – stora belopp i kontanter hemma eller i väskan. Det är alldeles för lätt att det försvinner på ett eller annat sätt. Och även folk som inte är ”tjuvar” kan falla för frestelsen när de ser så mycket pengar inom räckhåll. Särskilt med alkohol inblandat.
  Tre: fullkomligt förkastligt beteende av dem.
  Även: fullkomligt förkastligt beteende av dig att namnge två personer i samband med stöld som de inte är dömda för. Du kan dessutom bli åtalad för förtal. I såna här ärenden konfronterar man personerna och säger, jag VET att någon tog pengarna. Nu lämnar jag platsen och om en timme kommer jag tillbaks och då ligger pengarna här och jag kommer inte bry mig om vem som tog dem och jag kommer se det som att det aldrig har hänt. Om du är smart ställer du allt till rätta här och nu.
  Om inte det funkar: åtala, även om bevisen är klena. Som en markering.
  Och viktigast: prata sen aldrig om händelsen mer, förutom med väldigt nära vänner. Ett: det är som sagt för jävligt att anklaga folk för stöld när ingen vet exat vem eller vad som hänt. Två: du framstår som en slarva. Det är ändå till syvende och sist ditt eget ansvar att ta hand om och hålla koll på dina pengar : själv skulle jag sovit med kuvertet på mig eller under kudden, speciellt om det var folk i lägenheten. Tjuvar finns överallt.
  Med detta sagt: förstår att det känns väldigt kymigt och förstår att du är förbannad på tjuven, vem det nu än är.

  Reply
 4. Petra september 5, 2016 at 6:27 e m

  För övrigt : bara det att båda säger ”det måste varit xx” – att de utan att blinka hänger ut sin s.k kompis är helskumt. Varför är man kompis med någon som man så lättvindigt tror är en tjuv? Antingen är de idioter och vet inte vad en kompis är. Och har väldigt dålig smak i vilja människor de väljer att kalla för kompisar. Plus – vad är de för kompisar själva som utan att blinka kallar sin vän en tjuv? Själv skulle min reaktion blivit chock förvåning och jag skulle sagt, det måste varit nån utomstående som slunkit in. (Jag antar att du inte låste efter dem när de hade fått heller?) Men inte de här två inte.
  Och – eftersom båda svarade på samma sätt – så tyder det på att de ett: är idioter och två: gjorde det tillsammans. Jävla nötter. Hoppas de gör det en gång till och får fängelse eller åtminstone ett rejält jävla däng stryk. Vilka fjantar.

  svar: Men om någon av dessa var hemma hos mig och mina pengar försvann? Det är inte att hänga ut. Det är sanning

  Reply
  1. Maria september 5, 2016 at 8:19 e m

   Paow du gör precis som du vill på din blogg. Jag hade skrivit ut namnen med. Vad taskigt av dom. Inte klokt o göra så. Gå aldrig med mycket kontakter i väskan. Jag skulle gå vidare med det kan någon försäkring hjälpa? Ja det var inte kul. Kramis till dej o Madicken.

   svar: Grejen är att man får betalt cash i mallis. Så lite svårt.

   Reply
  2. Tuva september 6, 2016 at 8:00 f m

   Det är sant att de var hemma hos dig och att pengarna försvann. Men eftersom dörren uppenbarligen var öppen finns det fortfarande en möjlighet att någon främling slank in och på två sekunder norpade pengarna. Därför är det fel att skriva ut namn.
   Rent juridiskt är det fortfarande åtalbart att nämna namn i samband med stöld när ingen är dömd i domstol – även om man bara indikerar att de skulle kunna var tjuvarna – det kallas ärekränkning och förtal.
   Men personligen förstår jag dig – det är en situation som är omöjlig att få rättvisa för, ge igen för. Då vill man åtminstone hänga ut dem. Detta är dock alltså ändå moraliskt fel så länge en mikroskopisk chans finns kvar att det inte var dem. Och juridiskt fel även om du skulle veta att det fanns noll möjlighet för någon annan att ta pengarna. Så tyvärr är den enda du kan med moralisk rätt och med lagen i ryggen beskylla för något i ett sånt här läge är dig själv.
   Men surt! Hur mycket var det?
   Tycker du varit duktig som jobbat i barbranschen så länge, tufft jobb. Och verkligen orättvist att du inte fick behålla pengar för slitet.

   Reply
 5. Sara september 5, 2016 at 8:11 e m

  Hemin från Kristianstad? Inte alls förvånad…..

  Reply
 6. Calle september 5, 2016 at 8:55 e m

  Fråga vem som helst från Kristianstad vem hemin är, så kommer du nog veta vem av dom det var sen. Bara ett tips:) eller lexbase

  Reply
 7. Jossan september 5, 2016 at 8:58 e m

  Idiot! Hoppas Han get tbx Dina pengar

  Reply
 8. Jonna september 5, 2016 at 9:00 e m

  Är själv ifrån Kristiandtad där båda Eric och Hemin bor/kommer ifrån.
  Eftersom Hemin är en välkänd kriminell i hela Kristiandtad och har suttit inne X antal gånger för båda grova rån/stölder/droger så är det inget pratask man vill ha att göra med. Det är grova handlingar den killen gjort sig skylldig för innan, så att ta några tusenlappar ur din väska är absolut inga konstigheter för Hemin. Så vem som är den skyldiga i detta fallet är ganska lätt att räkna ut.

  Uch hemskt att den killen äns rört sig i din lägenhet, akta dig för honom och lita aldrig ett ord vad han säger/gör.

  Reply
 9. Emelie september 5, 2016 at 10:20 e m

  Varför lägga väskan på balkongen om du har så mycket pengar i den? Är det inte bättre att då ha den i ditt sovrum där enbart du och din partner borde vistas. No offence, men slarvigt gjort.
  Drygt för dig om du blir åtalad för förtal nu då du hängt ut dom båda med namn utan att det finns en dom.
  Jävligt synd i övrigt och hoppas att det löser sig för dig.

  Reply
 10. Tuva september 6, 2016 at 8:12 f m

  Försäkring är ett bra tips. Tyvärr måste då saken ha polisanmälts på plats. Och man måste kunna förevisa en uppbruten dörr. Har man lämnat en dörr öppen, släppt in någon, och lagt en väska full av kontanter där har man i princip givit bort pengarna som gåva. Så resonerar iaf tjuvarna. Och försäkringsbolagen. Polisen ser en stöld som stöld men utan inbrott blir det i princip omöjligt att bevisa. Om man inte direkt ringer polisen, berättar att xx var där, och har tur och de går med på att åka till honom, visitera honom och man har turen att han fortfarande har pengarna på sig. Men är han kall kan han hålla pokerface och säga att han just fått pengarna som betalning på ett gammalt lån av en kompis och kompisen ställer upp och ljuger. Men lite problem skapar man för killen iaf. Tycker du skulle anmält – om inte annat så för din egen skull. Dessutom – det skulle kunna klassats som ficktjuveri och då krävs ju uppenbarligen ingen uppbruten dörr. Du hade kanske fått hävda att du haft väskan på dig/inom räckhåll medan ”vännerna” var där dock.
  Så kontentan av det hela blir hur man än vrider och vänder:
  Lektioner för Paow:
  – förvara aldrig kontanter.
  – förstå att tillfället gör tjuven. Mao utgå från att tjuvar finns överallt, även i hemmet.
  – välj för tusan ”vänner” bättre. Flera här skriver ju att en av killarna är dömd brottsling och upprepat kriminell. Kan du inte läsa människor? Eller har du dålig smak och uppskattar kriminella fjantar som flashar sedelbuntar till höger och vänster och snortar allt de kommer åt – du tror på allvar att de är seriösa omtänksamma generösa och ärliga människor? Tänk om!
  Gör ett försök med försäkringsbolaget om det var mycket pengar. Först en anmälan till polis, ev kan den göras här i Sverige. Du har blivit ficktjuvad (inte rånad…).

  Reply
 11. Erland september 6, 2016 at 3:52 e m

  Lol haha är med från kstad alla känner eric eftersom han är god hjärtad o alltid är positiv o snäll, men hemin är fan från näsby o alla vet att han beknar o har suttigt inne flera gånger, så ingen svår fråga

  Reply
  1. Sebbe oktober 10, 2016 at 5:05 e m

   Ja för Hemin är ju från Näsby.
   Förtal är vad detta är , säkert du själv som fibblat med pengarna.

   Reply
   1. Johanna september 27, 2017 at 7:03 e m

    Bara att läsa här vad smutset är för typ av kille:
    http://www.flashback.org/t1047294p9

    Garanterat smutset Hemin som tagit dom. Han är för lågbegåvad för att tjäna egna pengar och måste sno från avdankade bloggerskor som lever från hand till mun

    Reply
 12. isabella september 6, 2016 at 7:54 e m

  inte för vara sån. Men hemin är känd i kristianstad för ….

  Reply
 13. Alina september 6, 2016 at 11:20 e m

  Du låter väskan ligga på balkongen med en massa pengar i, allvarligt? Det låter inte som om du låste dörren efter att de gått heller.. Märkligt, märkligt..

  Reply
 14. Fd klasskamrat till Eric september 7, 2016 at 12:09 e m

  Du borde inte hänga ut Eric Hagberg. Är från Kristianstad och hemin är väldigt väldigt känd för hans thing. Håll dig borta från personer som hemin. Som oavanstående kommenterar. Du borde nog kunna lista ut vem de var.

  Reply
 15. Emelie Bronner september 7, 2016 at 6:15 e m

  Löst nu eller? Det hoppas jag verkligen!

  Reply
 16. Bamse september 10, 2016 at 10:36 f m

  Du har inte funderat på om det kan vara din pojkvän?

  Reply
 17. Maria september 16, 2016 at 4:06 e m

  Instämmer med de andra. Jag är själv också från Kristianstad och känner Hemin sedan många många år tillbaka. Kriminell vill jag inte kalla honom, dom bollarna har han inte. Killen hade sålt sin egen röv, bara han får pengar, smygbög som han är. Som sagt killen är en zigenare. Han tar allt han kommer åt. Han gjorde inbrott i sin egen familjemedlems lägenhet för pengar. Det säger mycket om honom.

  Klandra inte Eric.

  Reply
 18. Elin augusti 19, 2017 at 7:08 e m

  Undra varför Hemin umgås med såna som Ali, Erik och andra kändisar? Jo för att sälja knark och anabola steroider! När ska folk vakna

  Jag tvingades ta knark av Hemin och hans gäng för många år sen för att sedan tvinga mig göra äckliga saker för honom. Världens äckligaste zigenare

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *