Nytt hår snart.

Hej hopp på er.

Vaknade för en stund sedan. Sover så himla dåligt. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att Magaluf och Sverige är ju som dag och natt. Men nu känns det som jag börjar komma någonstans, städade HELA lägenheten igår. Skrubbade alla hörnor och tvättade så nu är det riktigt fint här. Sen kom min älskade vän Nicklas över med pappaya sallad och hjälpte mig att skura balkongen som var SÅ smutsig. Eftersom jag bor högst upp så kan det samlas vatten på balkongen och då jag inte vart hemma på ett bra tag så hade det blivit stopp så hela balkongen var typ grön av alger och smuts. Skrubbade i typ 2 timmar men den är typ fortfarande lika skitig. Sen kollade vi PH. Och jävlar vad snygga människor det är med. Både tjejer och killar. Sen att jag känner typ hälften av dem och redan vet vilka som vinner är en annan sak. Som vanligt då. haha.

Vet att många av er tycker det var dumt att hänga ut en ”vän”, men är det inte E så är det inte det. Säger bara att dem var i lägenheten när mina pengar försvann. Och inte fan är det då min pojkvän som har tagit dem, det låter väldigt konstigt. Det kanske kom en liten gremlin och tog dem när jag låg och sov.

Juste. Snart ska jag iväg och fixa håret. Alltså SÅ skönt. Har inte haft löshår på två månader nu. Så mitt hår är kaos. Ska självklart göra det hos Swedish Natural(länk) 🙂

Några bilder på mitt hår som dem gjort 🙂P9370641-600x798 paulina_danielsson_200_X_154_front_bigBild-2013-07-23-kl.-12.41-41

 

(Visited 49 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Tuva september 6, 2016 at 7:48 f m

    Fett snyggt hår! Fråga – känns inte fästena och är det inte krångligt att borsta och tvätta löshår?

    Reply
  2. Maria september 6, 2016 at 5:57 e m

    Vad duktiga dom är på hår hoppas du visar bilder hur ditt blev. Kanske ska gå till dem ha det fint.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *