ÄLSKAR SET.

Detta glider jag runt i idag. Förlåt för dåliga bilder men ingen är hemma. Så dessa får duga! Är det bara jag eller älskar ni också ”set” ? Alltså matchande tröja och byxor. Det enda negativa är att jag alltid har svårt att hitta seten i garderoben haha. Men snyggt är det!

p9390544 p9390542

Setet kommer från RebeccaStella.com och jackan från EllyPistol.se

(Visited 37 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. sddssda oktober 22, 2016 at 7:03 f m

  Du har ju återigen glömt att skriva att det är reklam. Hur tänker du?

  Reply
 2. Felicia oktober 22, 2016 at 11:49 f m

  Supersnyggt set! 🙂

  Reply
 3. Sandra Serafia oktober 22, 2016 at 2:27 e m

  SÅÅÅ snygg bomber alltså… Och älskar också matchande set, slipper man tänka så mycket på outfiten också haha. Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av hur det är att leva med ett lejon, massor av goda recept eller inrednings-DIY:s! Massa kramar ♥ http://www.sandraserafia.for.me

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *